Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Certifikovaná ekologická farma: -chov a prodej plemenných zvířat extenzivního masného skotu HIGHLAND Skotský náhorní skot -členy ČSCHMS a Pro-Bio.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Chov: -krávy bez tržní produkce mléka -koně pro sportovní a hobby účely.

Chov: -hovězí dobytek. Výroba: -živočišná.

Služby: Plemenářské středisko: -inseminace skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic z ISK Jindřichův Hradec Radouňka -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a prasat ...

Služby rybářství: -nákup a prodej živých ryb -transport, lovení a zpracování ryb -rybářské lodě, sítě, kádě -rybolovné nádrže -kompresory, filtry, krmítka -akvaristika.

Chov hladkého a šupinatého kapra, línů, štik, sumců a tolstolobiků. Výroba kulatiny.

Chov, prodej: -drůbež -kuřice TETRA -housata /květen, červen -krůťata BIG6 /červen

Zemědělství-rostlinná a živočišná výroba Rostlinná výroba: -pěstování obilovin, řepky, brambor -brambory sadbové, průmyslové, konzumní a velmi rané odrůdy Živočišná výroba: -chov skotu -dojnice s mléčnou produkcí, telata, jalovice, býci -chov prasat -plemenný chov prasat se statutem nukleového chovu - plemeno české bílé ...

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Rybolov zdarma v tomto rybníku je povolen klientům ubytovaným v objektech Strmilovského šachového klubu po dobu jejich pobytu nebo pro sponzory Strmilovského šachového klubu. U rybníka je tábořiště s maringotkou, ohniště a místo k zaparkování auta.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -brambory -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -chov skotu, prasat -pěstování obilovin a řepky olejné.

Zemědělství: -rostliná výroba -živočišná výroba.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.