Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Výroba, opravy: -zemdědělské stroje. Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Rybářství v Hluboké má již více než 600letou tradici v chovu ryb v rybnících. Nejen na tak starou tradici, ale i na moderní zkušenosti navázala společnost Rybářství Hluboká cz. s.r.o. produkcí ryb na 2 552 ha rybníků. Provozování myslivosti ve dvou vlastních honitbách a sportovního rybolovu včetně lovu na dírkách ve vlastních rybářských revírech ...

Výroba: -rostlinná -živočišná.

Chov akvarijních, bazénových a sladkovodních ryb.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Doprava: -speciální přeprava hospodářských zvířat a koní. Služby: -ustájení koní a tréning -úprava poznechtů skotu.

Výroba: -zemědělská -chov ovcí.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov prasat.

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Služby: -produkce štičího plůdku -pěstování a prodej ryb* -kapr, amur, maréna, štika, lín*. Služby: -slevy pro velkoodběratele. Prodejna v areálu štičích líhní. Prodej: -čerstvé nebo mražené ryby -při nákupu živých ryb* možnost odborného usmrcení a opracování -plody moře.

Zemědělství. Zemědělská výroba: -chov mléčného a masného skotu -pěstování obilovin.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Výroba: -rostlinná -živočišná -truhlářská -plasty-pouzdra, obaly-zakázka. Autodoprava: -návěsy-přeprava-dřevo.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Zemědělská výroba: -obilí potravinářské, krmné luštěniny a majoránka -hovězí dobytek. Služby-řemeslo: -zakázková dřevovýroba pro opravy historických objektů.

Zemědělská výroba. -živočišná výroba -chov hospodářských zvířat jatečných i pro chov.

Chov: -skot -býčci, jalovičky, březí jalovice, selata, jatečné vepřové, jatečná drůbež. Pěstování: -hrách. Dřevovýroba: -volné kapacity pro spolupráci v dřevovýrobě.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba.

Nabídka produktů rostlinné a živočišné výroby.