Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovatelská stanice - BRAZILSKÁ FILA - BULLMASTIFF.

Chovatelská stanice zlatých retrívrů.

E - shop, chovatelské potřeby aporty, hřebeny, elektronické obojky, krmiva, psi. Výcvik individuální, skupinový, lovecký, pobytový, psí školka. Kde cvičíme: Poslušnost - Křižíkova 15a, 612 00 Brno - Královo pole Lovecký výcvik - Rájec Jestřebí

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Certifikovaná zemědělská společnost.

Zemědělské družstvo. -živočišná výroba.

Výroba, prodej: -krmiv na moderních linkách -poradenství ve výživě zvířat, rozbory, hodnocení krmiv -přednášková činnost v oboru zootechniky a výživy zvířat -obchod s širokým sortimentem výrobků pro výživu zvířat -obchod s hospodářskými zvířaty.

Chovatelská stanice - britská modrá kočka.

Chov hospodářských zvířat.

Zemědělská výroba -rostlinná: -obiloviny, olejniny -živočišná: -chov prasat pro masokombináty.

zemědělská výroba : -produkce meruněk (SISPO) -produkce lučního sena pro koně -produkce krmného ovsa -produkce jatečných jehňat -produkce včelího medu Zahradnické služby: -návrhy a realizace sídelní a krajinné zeleně -revitalizace krajiny -zahrady na klíč.

Nehtové studio. Služby: - manikúra: - suchá manikúra - francouzská manikúra - P-SHINE - akrylové - pryskyřicové nehty - gelové nehty - masáže rukou, automasáže - parafínové zábaly. Chovatelská stanice DOUX DORLOTE: - britské krátkosrsté kočky.

Akvakulturní systém, chov, manipulace s rybami a jejich distribuce.

Technici v oblasti zemědělství, rybářství a vodohospodářství.

Zabýváme se výkupem, vývozem, chovem a velkoobchodním prodejem exotického ptactva, papoušků, andulek.

Export a import - sportovní koně. Nákup a prodej - sportovní koněvýcvik, koně.

Farma. Chov japonských křepelek. Prodej křepelčích vajec.

Odchovna sokolů. Výroba sokolnických potřeb. Ukázky dravců pro veřejnost.

Farma Tvarožná Lhota. Zabýváme se chovem ovcí a koní. Prodej: - seno - slámy - zemědělské plodiny.

Internetový obchod s chovatelskými potřebami pro papoušky, Chovatelská stanice - papoušci.

Živočišná výroba, prodej: - vajíčka - prasata - drůbež