Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Rostlinná výroba Živočišná výroba Servis - zemědělské stroje

Chov drůbeže: - chov pekingských kachen - produkce násadových vajec - líhnutí kachňat - odchov a výkrm kachen - výroba potravinářských výrobků - zpracování kachen a ostatní drůbeže Velkoobchod - zemědělskými produkty.

Podnik pro výrobu a distribuci vajec. Maloobchod. Velkoobchod. Prodej mladých nosnic Prodej starších nosnic Prodej vajec a nosnic přímo z farmy

Jezdecký klub Ranč Lipí byl založen za účelem sdružovat zájemce o jezdecký sport.

Zemědělská rodinná ekofarma v CHKO Broumovsko, v obci Vernéřovice okolí Broumovských a Teplicko – Adršpašských skal s vlastní porážkou a bourárnou skotu a malých přežvýkavů, kterou máme registrovanou a certifikovanou jako bio. Od roku 2001 s rozlohou 360 ha pozemků pastvin 220-ti hlavé stádo skotu, několik oveček a 4 koníci. Na farmě ...

Nabídka: -výuka jízdy na koni -ježdění pro děti -vyjížďky krajinou -výcvik pokročilých -rehabilitační cvičení. Zprostředkování nákupu a prodeje koní. Ustájení a výcvik koní. Podkovářské služby.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba: - rostlinná - živočišná.

Rostlinná a živošišná výroba. Pěstování. - pšenice - kukuřice - cukrová řepa. Chov: - jatečné krávy a býci - telata - jalovice. Produkce mléka.

Výroba krmiv, uzenářství, rostlinná výroba. - zemědělská výroba - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - řeznictví a uzenářství - hostinská činnost - silniční motorová doprava - výroba krmiv - provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy - ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti - - ...

Prodej - nákladní přívěsy - přepravníky koní - stájové boxy