Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
- Zemědělská výroba - Podnikání v oblasti nakládání s odpady - Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Zprostředkování služeb - Zprostředkování obchodu - Ubytovací služby

Plemenářské služby, prodej potřeb pro chovatele (PROFARM), maso a masné výrobky pod značkou TORO, obchod se zvířaty, síť prodejen českých potravin (české potraviny). Plemenářské služby chovatelům skotu a prasat (zemědělcům): - inseminace a kontrola užitkovosti hospodářských zvířat - prodej inseminačních dávek plemenných býků a kanců - ...

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba - chov kuřic a brojlerových kuřat.

ČERSTVÉ MLÉKO, MASO A OBILÍ Z RODINNÉ FARMY v blízkosti Opočna (RK). Zavítejte do malebné oblasti podhůří Orlických hor ve východních Čechách. Do malinké vesničky, jež se nazývá Nová Ves, kde již od 90. let rozvíjíme své hospodářství.

Turistická jízdárna. Výcvik jízdy na koni: - základní výcvik, turistika na koni, parkurové skoky, rekreační ježdění, vyjížďky do přírody. Agroturistika. Hypoterapie.

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Zemědělská živočišná výroba. Chov a prodej: - prasata a selata.

Kravín. Zemědělská výroba: - mléko - zelinářství, zahradnictví, sadařství - rostlinná výroba

Soukromá farma. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Jezdecká škola : -výcvik jezdců a koní -odchov hříbat -stanice hřebců -odběry hřebců - mražení inseminačních dávek, bakteriologické a spermiologické vyšetření -ustájení klisen na připuštění -kompletní reprodukce koní -sportovní testace hřebců a klisen -depoziční sklad spermatu -autodoprava -reklamní činnost.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba. Prodej mléka.

Výroba: -rostlinná -živočišná

Chov mléčbého a masného skotu