Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí nacházející se přímo v areálu Stáje Newport. K dispozici jsou čtyři pokoje s celkovou kapacitou dvanácti osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí, wi-fi a je možné umísti i dětskou postýlku. Pořádání rodinných oslav, firemních akcí, kde Vám zajistí masáže, jízdy na ...

Zemědělská výroba: - rostlinná (obiloviny, mák, řepka) - živočišná (chov skotu, dojnic, prasat) - mléko.

Wool Buy, s.r.o.: - výkup ovčí vlny - nakládka vlny u chovatelů - stříhání ovcí - výkup a prodej surových kůží - činění kůží, zvěřiny - prodej vyčiněných kůží - chov ovcí.

Zemědělská společnost. Živočišná výroba: - chov skotu - hovězí maso - mléko. Rostlinná výroba, prodej: - brambory - pšenice - ječmen - řepka - mák.

Jízdárna. Služby: - ustájení koní - jízdy pro veřejnost ve westernovém, anglickém stylu. Chov, prodej: - chov koní plemene QUARTER HORSE, PAINT HORSE..

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Agrofarma, pěstování: - řepka - pšenice - ječmen - žito, kukuřice, cukrová řepa - chov skotu Provoz bioplynové stanice Horní Benešov.

ECO-MADE PRODUCTS s.r.o. provozuje rybářství a sportovní rybolov, prodává ryby a vydává povolenky.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Markéta Hovjacká, chovatel, cvičitel koní, zemědělec. Zaměřujeme se na chov koní a s tím spojené vyjížďky na koních po celém Moravskoslezském kraji. Dále si u nás můžete domluvit výuku jízdy na koni s našimi cvičiteli. Koně je možné si u nás zapůjčit i na různé akce, oslavy narozenin, den dětí, sportovní dny....atd. Věnujeme se také ...

Chovatelská stanice - střední knírač pepř a sůl. Psí salon Hotel PRO psy

Davidův mlýn se nachází ve Starých Těchanovicích a nabízí Vám denně čerstvé ryby z našich rybníků v restauracích Vážka a Bar&Grill. Ubytujete se v pokojích nebo v apartmánech s vlastní kuchyňkou. Davidův mlýn nabízí výhled na nádhernou přírodu. Našim hostům nabízíme keramickou dílnu pro vaše výtvarné ambice, wellness procedury, venkovní ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - obiloviny, řepka, brambory - živočišná výroba skot (maso, mléko) - prasata (maso).

Chovatelská stanice belgických ovčáků malinois z Hückelovy vily Misky - krmítka pro štěňata

Zemědělské služby: - sečení trávy - balení a lisování sena - orba - vývoz hnoje - příprava půdy před setím - svoz sena a senážních balíků - chov skotu a koní.

Chovatelská stanice - pes PRAŽSKÝ KRYSAŘÍK

RenoFarma Kozlovice, a.s. hospodaří na území okresu Frýdek-Místek, . Farma chová mléčný skot, vyrábí seno a senáže.

- Hlavním předmětem podnikání: - rostlinná výroba - chov skotu. Na orné půdě jsou pěstovány obilniny, kukuřice, pícniny a řepka olejná. Společnost provozuje bioplynovou stanici v Hodoňovicích, prodejnu Rolnička v Palkovicích a věnuje se zahradnické činnosti v Lysůvkách.

RenoFarma Javorník, a.s. hospodaří na území okresu Nový Jičín, obhospodařovaná výměra přesahuje 1600 hektarů. Společnost chová masný skot a vyrábí seno a senáže.

Chov drůbeže Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Živočišná výroba

Jezdecký klub - ustájení privátních koní - vyjíždky do přírody - výuka jízdy na koni

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribuce: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. Prodej: - balená hnojiva v PE pytlích - volně ložená hnojiva. Zpracování biologicky rozložitelného odpadu. Distribuční sklad a prodej: - volně ložená a balená hnojiva - Březová u Vítkova - tel.: 556307154 - pracovní doba: - 7-14.

Líhnutí (líheň), prodej: - brojlerová kuřata. Výroba: - násadová vejce (vajec).