Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Tělovýchovná jednota. Jezdecký areál, venkovní jízdárny. Ustájení: - koní, koně.

Chovatelská stanice - BORDER TERRIER

Westernový ranč v Kopřivnici, který chová americké koně. Služby: - agroturistika, hipoturistika - vyjížďky, projížďky na koních - výcvik koní - westernové ježdění - jezdecké soutěže - členství v jezdeckém klubu - pořádání společenských akcí s hudbou - restaurace ve westernovém stylu

Farma Koza, chov: - kozy - včely Výroba, prodej, e-shop: - kosmetika z medu a kozího mléka - krémy, mýdla, šampony

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.

Společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice podniká v zemědělské prvovýrobě. Působí v oboru zemědělství, kde poskytuje zemní práce, posklizňovou úpravu obilnin, rostlinou výrobu a v neposlední řadě také nákladní autodopravu. Hlavní činnosti společnosti je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování: - obilovin - řepky olejné - ...

Firma se zabývá: - zemědělskou výrobou - rostlinnou výrobou se strukturou plodin pšenice, ječmen, kukuřice, řepka, mák, cukrovka a krmné plodiny - živočišnou výrobou a to mléčné a masné krávy Hospodárnost v lepší bramborářské oblasti.

Dovoz, prodej: - mořští živočichové, ryby Výroba, prodej: - akvária - filtrace, technika, chemie pro mořská akvária

Chov, prodej, e-shop: - akvarijní a jezírkové ryby - krevety - rostliny....atd.

Chov zvířat pro zájmový chov a jejich výcvik

Rodinná farma - chov koz. E-shop - potřeby pro sýraře - syřidla - formy na sýr - koření - barviva.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Zemědělská společnost: - rostlinná výroba: - pšenice, pohanka, špalda, oves. - živočišná výroba: - chov masného dobytka.

Ranč. Rodinná farma. Jezdecké vyjížďky na koních (i s průvodcem). Možnost ustájení koně. Nabídka ubytování ve stodole ve vlastním spacím pytli, pod stanem nebo v rodině majitelů. Organizování: - dětské jarní a letní tábory, jezdecké kurzy a vícedenní vyjížďky.

Chovatelská stanice - chrt - pudl Služby - stříhání a koupání psů

Chovatelská stanice: -Labradorský retrívr. -Francouzský buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pro psy. Internetový obchod, e-shop: -chovatelské potřeby.