Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Chov krav bez tržní produkce, prodej zástavu. Ekologické hospodářství.

Služby: -tábory pro děti u koní na farmě -členství v jezdeckém oddíle pro děti od 5-ti let -kurzy jízdy na koni pro dospělé -jednorázové individuální vyjížďky na koních -návštěvy farmy pro MŠ, ZŠ, zájmové organizace -návštěva farmy pro veřejnost -program pro hendikepované osoby -mobilní farma ( zapůjčení zvířat na akce )

Jezdecký klub - jízda na ponících a velkých koních -pořádání jezdeckých akcí (soutěže pro pony, skoky, drezura, vozatajský sport)

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.

Chovatelská stanice plemen Bišonek Frisé a Leonberger. Naše chovatelská stanice se již několik let zabývá odchovem Bišonků a Leonbergerů. V nabídce máme zdravá a dobře socializovaná štěňata. Novým majitelům stěňátek poskytujeme podporu a rady a zůstáváme s nimi v kontaktu. Vlastníme chovného pejska Colina - Junior šampiona ČR, Junior ...

Jezdecký areál. - ustájení koní - péče, výcvik koní a jezdců ve westernovém stylu, vození dětí - poradenství

Koi Farma Morava: - chov a prodej Koi kaprů - poradenství - rozbory vody.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.

Chov, odchov, výroba, nákup, prodej: -pštrosí vejce (vajec) -pstrosí kuřata, mláďata -pštrosí líhně (líheň).

Rybářství, rybnikářství. Prodej: -násadbové ryby, plůdky (kapr, štika, sumec, candát, tolstolobík) -nástražní rybky. Služby: -odlov ryb -sportovní rybolov. Rybí líheň, chov ryb.

Zemědělství. Zemědělská výroba: -živočišná -zemědělská.

Rybářství. Chov, prodej: -ryby-kapr, amur, tolstolobik, štika, candát, sumec -doplňkový chov a prodej: -úhoř, lín, cejn, pstruh -sádkové hospodářství -krmné směsi, doplňkové produkty -vnadící koncentráty, směsi, nástrahy -HIPOINT-sportovní lov ryb -rybářské potřeby-zásilkový prodej. Zarybňování: -vybrané vodní lokality ...

Zemědělství: - obilí - mák - řepka - cukrovka - vepřové maso - mléko. Oprava: - zemědělské stroje.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Zemědělství: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba: - živočišná - rostlinná.