Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

včelařství, zpracování a prodej včelích produktů Sídlo: Trávník 1984, Česká Třebová

Zemědělská výroba, nákladní autodoprava vnitrostátní, obchodní činnost.

Chov zoologických zvířat. Živočišná výroba.

Výroba: -zemědělská Agroturistika - ubytování

Výroba: -rostlinná -živočišná

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Kravín.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Oprava, servis: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

... Nabízené produkty ... Služby mechanizace : - sklizeň kukuřice ( metody - siláž, LKS vlhké zrno ) - sklizeň objemných krmiv - sklizeň obilí, řepky, trávy na semeno - lisování do vaků ( 2, 7, 3 ) - mačkání zrna - šrotování zrna Produkty rostlinné výroby : - Sadbové a konzumní brambory - Potravinářská pšenice - Sladovnický ...

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.

Chov a trénink klusáckých koní. Nabídka ustájení koní, vyjížděk a výuky jízdy na koních.

Šlechtění skotu, inseminace skotu a prasat, poradenství: - inseminace skotu a prasat - kontrola užitkovosti skotu a prasat - vyšetřování ultrazvukem - sestavování připařovacích plánů - dodávku spermatu býků i kanců všech významných plemen - poradenství z oblasti šlechtění skotu a prasat.

Zemědělství, prodej: - živočišná výroba - krmné směsi.

Zemědělské družstvo. Zemědělství. - zemědělsá výroba - dílny, doprava - obilí, krmiva - brambory - mléko - mléčná farma - chov skotu - krávy, jalovice - chov prasat - prasata výkrm.

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.