Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Smíšené hospodářství Chov jiného skotu a buvolů Lesnictví a těžba dřeva Sladkovodní akvakultura

Prodej, půjčovna - vybavení pro koupele s rybičkami Garra Rufa Chov - rybičky Garra Rufa Prodej - rybičky Garra Rufa Koupele s rybičkami Garra Rufa - poradenství (rybičky Garra Rufa)

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Výroba a prodej vajec a vaječných směsí: -čerstvá vejce -vaječné hmoty, vařené výrobky -majonézové výrobky -nekonečná vejce. Hospodaření na zemědělské půdě, chov drůbeže. Společnost vlastní certifikáty ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001. Výroba: -elektrické energie-bioplynová stanice.

Výroba - sedla na motocykly Výroba - kožená pouzdra a kapsy - opasky Výroba - sedla - kožené westernové potřeby

-Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a ...