Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Bezpečnostní a detektivní agentura Chovatelská stanice - ŠVÝCARSKÝ SALAŠNICKÝ PES

Chov králíčků - ZAKRSLÝ TEDDY Prodej - ZAKRSLÝ TEDDY

Občanské sdružení Chovná stanice specializovaná na dravce a sovy Programy environmentálního vzdělávání pro školy

Jezdecká akademie. Služby: -výuka jízdy na koni. -ustájení koní.

Chovatelská stanice - NĚMECKÝ OVČÁK Hotel PRO psy

Chovatelská stanice - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL vícebarevný

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Chovatelská stanice - psi ROTTWEILER, CAVALIER KING CHARLES SPANIEL Prodej - chovatelské potřeby krmiva, hračky, pamlsky

Naše chovatelská stanice je chráněna FCI od roku 2008. Chováme podle směrnic Českomoravské kynologické unie (ČMKU) a Klubu chovatelů špiců.

Hotel - nekuřácký - kapacita 32 lůžek, apartmány 2x2 lůžka - 2-5 lůžkové pokoje - parkování v objektu - připojení k internetu WIFI - možnost vstupu i se psy (za poplatek, na vodítku) - konferenční místnost pro 60 osob Nekuřácká restaurace - letní terasa Nekuřácká vinárna Jízdárna - vyjížďky - krytá ...

Prodej - podkovářské nářadí kleště, kovadliny, utínky, brousky - podkovy - podkováky

Klub chovatelů loveckých psů Chovatelská stanice - lovečtí psi

Příprava zvířat pro film, reklamu, divadlo

Úklidová činnost - údržba kovových a chromových rámů a krytů včetně napouštění Maloobchod - v nespecializovaných prodejnách koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vzdělávání pořádá - odborné kurzy - školení - vzdělávací akce (včetně lektorské činnosti) Chov drobných hospodářských, domácích a zoologických ...