Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba. -živočisná výroba.

Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek - ovce.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Chovatelská stanice Pasecké údolí. Chovatelská stanice: -plemeno psa dobrman.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Výroba: - rostlinná - živočišná. Nákladní autodoprava

Chov, prodej: -koně všeobecně. Služby: -tréning parkurového ježdění -ustájení koní. Agroturistika.

Chov: - vepřový dobytek, prasata - drůbež.

Zemědělské družstvo: - chov masného skotu. Služby: - ubytování, ubytovna.

Ekofarma. Zemědělská výroba: -živočišná: -chov a prodej ovcí,jehňat.

Pstruhařství. Produkce, prodej: - rybí násady - konzumní ryby (pstruh potoční, pstruh duhový, siven americký, kapr obecný, lín obecný) - okrasné druhy ryb (karas, kapr, lín, okoun).

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná živočišnou výrobou.

KONTAKT POUZE NA CENTRÁLU. Výroba: -zemědělská. Ekologické zemědělství.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...