Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Prodej krmiv pro akvarijní ryby. Prodej kokosových briket na grilování.

Výroba krmiv a vitaminominerálních doplňků pro psy a kočky.

Výroba: - krmných směsí. Služby: - mobilní míchárna krmných směsí.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva, postřiky - krmiva - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - železářství - pracovní oděvy.

Rostlinná a živočišná výroba: - krmné obiloviny, víceleté pícniny - travní porosty - chov skotu - výkrm kuřat - chov včel Agroslužby.

Prodej krmných směsí - minerálně-vitamínové směsi a premixy.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a ...

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Veterinární ordinace, veterinární klinika. Běžné ambulantní zákroky a vyšetření: -vakcinace a odčervení -klinické vyšetření -ošetření běžných chorob -ošetření uší -ošetření análních žlázek -ošetření drápů -sonografické vyšetření na březost -odstranění zubního kamene ultrazvukem -vyšetření zvířat, která poranila ...

Nákup, prodej: - obiloviny - olejniny Prodej: - krmiva - stavebniny - osiva, hnojiva a agrochemikálie - pohonné hmoty

Dodávka, e-shop: - dortová směs pro koně - dortová směs pro psy

Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby -krmiva pro koně a hospodářská zvířata

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmiva

Internetový obchod, e-shop: - maso pro psy

ZVERIMEX-KRMIVA VŠE PRO VAŠE ZVÍŘECÍ MAZLÍČKY A POTŘEBY PRO RYBAŘENÍ. Nabízíme chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, drobné hlodavce které by měl správný zverimex nabízet. Pro rybáře zde najdete vše potřebné k rybaření. Na našich stránkách najdete bohatou nabídku krmiv, pamlsků, hraček a každodenních potřeb pro Vašeho mazlíčka. Pro rybáře ...

Výroba, prodej: - stelivo pro kočky - doplňkové krmivo pro psy.

Nákup, prodej: -obilniny, olejniny Výroba: -krmné směsi Prodej: -osiva -hnojiva

Výroba, prodej: -dřevěné a rostlinné pelety a brikety -krmiva, šrot

Výroba a prodej premixů krmných aditiv, obchodní činnost v oblasti veterinárně medicínské, poradenské služby v oblasti krmivářství, potravinářská diagnostika (mikrobiologie, mykotoxiny, chemická rezidua)

Prodej: - krmivo pro koně - jezdecké potřeby

E-shop: - chovatelské potřeby(granule, pamlsky, konzervy, škrabadla).

Výroba, prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby -krmiva

Výhradní dovozce: - krmiva PRONATURE, 1st CHOICE a DADO - zrniny a pochoutky DAKO-ART - chovatelské potřeby PET PRODUCTS.