Lokální i globální dodavatelé ovoce nabízí vždy čerstvé tuzemské i exotické typy ovoce. Jablka, hrušky, banány, pomeranče, citróny, nektarinky, broskve, švestky, třešně, lesní ovoce, kokosy, ananasy a další typy ovoce mohou učinit náš život zdravější.

Sklad, prodej, maloobchod, pěstování: - ovoce.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce, -zelenina.

Velkoobchod: - ovoce - zelenina

Zemědělské družstvo. Pěstování: - brambory - cibule. Chov: - skot

Ovoce-zelenina Prodej: -ovoce -zelenina.

Export-import: - potravinářství, zemědělství - ovoce - zelenina - sůl - osivo-pšenice, ječmen, oves.

Zemědělská výroba: -rostlinné výrobky -pěstování obilí -ovoce, zelenina.

Import a velkoobchod s ovocem a zeleninou. Rozvoz a dodávky ovoce a zeleniny pro obchody, školní jídelny, veřejné stravování, restaurace, penziony, hotely a jiné velkoodběratele.

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Lesnická činnost: - výkup dříví všech sortimentů - zpracování kulatiny na požadovaný sortiment - prodej dříví v přesné kvalitě dle požadavku zákazníka - dopravu dříví až k zákazníkovi - silniční, železniční - prodej stavebního řeziva na zakázku - pěstební činnost - těžba a zpracování dřeva - doprava Lovecká turistika Broková ...

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Neověřeno. Maloobchod: -ovoce -zelenina.

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek