ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Vlastníkem společnosti dánská společnost Tjekkiet Invest a.s. Zemědělství: -zemědělská prvovýroba -obhospodařuje asi 1000 ha půdy.

Prodej, maloobchod: -obilí -pšenice, oves -šrot -krmivo.

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Rodinné ekologické hospodářství. Pěstování, výroba, prodej: -ovoce. -zelenina. -obilniny. -brambory.

Zemědělské výroba: -rostlinná -živočišná.

Výroba: -zemědělská rostlinná výroba.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Zemědělská výroba: -rostlinná Zemědělské služby.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Práce, služby: -sklenářství -malířství -natěračství Poskytování tělovýchovných služeb.

Zemědělská výroba, , zemědělství: -rostlinná-pěstování rostliny -živočišná-chov zvířata. Ječmen, pšenice, řepka, kukuřice zrno, slunečnice, mák. Krávy na mléko. Produkce telat.

Zemědělská výroba: - zemědělské práce

Činnost: - výroba vín, nealkoholických nápojů - stáčení stolních vod - pěstování obilí

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Zemědělství. Zemědělská výroba.

Činnost: -zemědělská výroba. Černín - sušárna + prasata + krmivářství 671 53, středisko Agrodružstva, Černín

Zemědělské družstvo, rostlinná a živočišná výroba.

Výrobní závod. -obiloviny. Maloobchodní prodej: Ivanovice na Hané, Rostislavova 765 tel.: 517363368, 517363048 Prostějov, Kostelecká 23 tel.: 582 333 379 Vyškov, Purkyňova 2 tel.: 517341298, 517348941.

Zemědělská výroba. Pěstování a distribuce, prodej, export: - produkty rostlinné výroby: - krmiva, oboloviny, bioprodukty. Prodej zemědělských komodit pro velkoodběratele a maloodběratele. Pěstování, velkoobchod, distribuce: - BIO produkce, produkty přechodného období-BIO - brambory, pšenice, kukuřice, ječmen, proso, ...