ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
SADY CZ, s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

RK Náklo, s.r.o. se zabývá zemědělskou činností.

Výroba a prodej: -brikety na topení z obnovitelných zdrojů, peletky. Zemědělská výroba: -pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice -ovoce - broskve, meruňky -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Moštárna: - Buchlovice 882, zpracování ovoce. Provozovna: -Nechvalín 151.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zemědělská prvovýroba se zaměřením na pěstování konzumních brambor a borůvek, jak pro koncové zákazníky, tak velkosklady. S možností vlastního rozvozu zboží.

Výroba, chov: -kozy -zemědělské plodiny -zemědělská výroba.

Rostlinná výroba. Odběry čerstvých trhaných meruněk. Samosběr.

Pěstování, prodej: - jabloně - jahody - meruňky - broskve - švestky.

Emerich Kratochvil se zaměřuje na pěstování a prodej česneku a česnekových copů.

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

2050farm s.r.o. se zaměřuje na pěstování zeleniny metodami šetrnými k životnímu prostředí a lidskému zdraví.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

Ovocný sad. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - pěstování: - jabloně, broskvoně, hrušně, slivoně, třešně, višně, meruňky - bílý rybíz, červený rybíz, černý rybíz, angrešt.

Zemědělská výroba, prodej: -zemědělské produkty. Chov prasat.

Živá farma s.r.o. se zaměřuje především na rostlinou výrobu, pěstování květin, bylinek, ovoce a zeleniny.

Společnost SCHOCOLADE & FRUCHT, s.r.o. se na svém e-shopu zaměřuje na prodej sušených jablek v belgické čokoládě. K dispozici je na výběr několik druhů čokolád s různými příchutěmi a speciální edice.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -výroba, prodej hroznové víno, -lahvové i sudové víno - červené, bílé -ledová, slámová, odrůdová, přívlastková vína -dodávka stáčecího zařízení pro sudová vína -vína pro gastronomii -svatomartinská vína. Vinotéka: -otevřeno 24 hodin denně -vína vlastní produkce -prodej vlastních výrobků. Vinný ...

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -ubytování v kempu

Zemědělské družstvo Bořetice se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu.