ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Vinařství-20ha vinic, okres Břeclav, oblast jižní Morava: -výroba, prodej, distribuce víno, vína -zpracování hroznů, obchod s vínem -dodávka do restaurací, hotelů, vinoték, vináren -řízené degustace provádíme jak ve vinařství, tak u firemních zákazníků, v prostorách zákazníka -pro více informací volejte na tel. paní Andrea Šustková- 775 769 ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -réva vinná na 80 hektarech vinic -sady-jabloně, jablka tel:518335618 -okrajově také živočišná-vepřové, skot. Výroba, prodej: -lahvová vína-jakostní, s přívlastkem, slámové víno -sudová vína. Prodejna vína ve vinném sklepě okraj Strážnice: -tel:518334775 Čerpací stanice, ...

Vinařství. Výroba, prodej vína, víno, vín -červené, bílé vína. Sudová stolní vína, vína odrůdová. Kvalitní vína lahvová, roční produkce lahví cca 11 tisíc lahví. Kategorie vína: -zemské víno, jakostní víno, kabinetní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů. Odrůdy bílé vína: Aurelius, Chardonnay, Muškát moravský, Muškát Ottonel, Müller ...

Výroba, prodej, maloobchod: -víno -révové sazenice -ovoce -zelenina.

Odbytové družstvo. Výroba, pěstování, velkoobchodní prodej: -zemědělské komodity -zelenina, zeleniny -zemědělská výroba rostlinná -paprika, květák, zelí, petržel, kapusta, červená řepa, cibule....

Farma, rostlinná a živočišná výroba: - pšenice - ječmen - oves - řepka - hořčice - volně ložené obilí - obilí pytlované pro maloodběratele - seno, sláma Chov kamerunských kozy a ovcí a koní.

Ekofarma Prodej - bio brambory - mléko, mlékomat Služby - sekání luk - lisování sena - senážování - orba

Zemědělství. Rostlinná prvovýroba.

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Služby: -zemědělská výroba -služby zemědělcům, sklizeň, posklizňová úprava zem. komodit -opravárenství zemědělských strojů -pronájem nebytových prostor.

Certifikovaná zemědělská společnost.

Export tradičních českých zemědělských komodit. V našem produktovém portfoliu můžete najít: -Mák modrý -Mák bílý -sezamová semínka -proso -jáhly -pohanku -řepku -kmín -hořčičná semínka -hrách a mnoho dalších.

Pěstování, prodej: -zelenina -okrasné dřeviny -květiny.

On-line prodej: -barvy -laky -nářadí -štětce -další potřeby pro dům a zahradu.

Velkoobchod, obchodní činnost: -zemědělské produkty.

Rodinná farma zabývající se rostlinnou výrobou. Produkce potravinářské pšenice a sladovnického ječmene, pěstování řepky.

Pěstování pšenice, ječmene a řepky.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná -pěstování a prodej obilovin, slunečnice, vinná réva. Ovocnářská školka-ovocné stromky, keře: -jabloně, hrušně, švestky, renklódy, višně, třešně, meruňky, roubované ořešáky, rybíz, angrešt, růže, okrasné jehličnany. Prodej ND pro zemědělské stroje, na traktory ZETOR Rotační a žací stroje Rozmetadla, pluhy, ...

Zemědělská výroba -rostlinná: -obiloviny, olejniny -živočišná: -chov prasat pro masokombináty.