ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Tvarožná Lhota. Zabýváme se chovem ovcí a koní. Prodej: - seno - slámy - zemědělské plodiny.

Zemědělský podnik 1500 ha: -živočišná výroba -150 ks prasnic - 230 ks krav -rostlinná výroba-zajištění živočišné výroby krmiv -ovocnářství a vinařství -hospodaříme na 26 ha vinic, 5 ha meruněk, 45 ha jabloní, 55 ha višní, 25 ha broskví, 18 ha švestek -zelinářství -okurky-na semeno, papriky, zelí, ...

Zpracování, loupání: - cibule. Dodávka, velkoobchod, prodej: - loupaná cibule k dalšímu zpracování.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - chov dobytka. Rostlinná výroba: - obiloviny - luštěniny. Krajinářské úpravy - údržba krajiny. Produkce sena.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba

Zemědělství. Zemědělská výroba rostlinná: - zelenina, ovoce: - paprika, rajčata - jahody - osiva: - vojtěška setá, kukuřice krmná - hrách - krmné brambory. Včelařství. Chov. - včely.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování pšenice, ječmene, kukuřice, řepka olejná, hrách, vojtěška - živočišná výroba, farma: - chov skotu - hovězí dobytek, Holštýnské plemeno.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Práce: - s využitím stavební mechanizace.

Prodej, výrobj: -nektarinky -meruňky -broskve -jakostní a přívlastková vína.

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Zemědělská rostlinná výroba. Soukromý zemědělec Zemědělské práce: - orba, příprava, setí -kombajnová sklizeň CASE 8010. Traktorová doprava.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, pěstování: - semena a sazenice paprik.

Prodej, výkup, distribuce- obiloviny (obilovina), jakékoliv komodity: Převážně: -pšenice -žito -kukuřice -ječmen -oves -slunečnice -řepka Prodej osiv, hnojiv a chemie, nafty. Předmětem činnosti RAM je obchod se zemědělskými komoditami, hnojivy, pesticidy, motorovou naftou a osivy. Dále zajišťujeme smluvní sušení, čištění a ...

Zemědělská výroba: -rostlinná.

Velkoobchod s osivy. Distributor produktu Nano-Gro® pro Českou republiku.

Zemědělská výroba. Provozovny živočišné výroby: -Horní Břečkov, tel.: 515291252 -Lesná, tel.: 515291250 -Onšov, tel.: 515291256 -Vracovice, tel.: 515291253.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Maloobchod, distribuce: -ovoce, zelenina -zahradnické potřeby -celoroční prodej tuzemských jablek.

FIRMA V KONKURZU! Služby: -instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -pronájem strojů, zařízení a nemovitostí -specializace se na zemědělskou výrobu.