ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Družstvo Agricola Bylany je zemědělské družstvo s dlouholetou tradicí, zaměřující se na rostlinnou výrobu a služby pro zemědělce. Mezi pěstované zemědělské plodiny patří pšenice, kukuřice, řepka, žito a řepa cukrovka. Nabízíme služby posklizňové linky, sklizeň obilí i olejnin a pronajímáme prostory pro skladování zemědělských komodit. Sídlíme v ...

Služby: - posklizňové zpracování rostlinných semen (sušení, čištění) - zpracování a prodej rostlinných produktů - balení komodit do různých typů obalů - míchání drobných semen a travních směsí - peletkování (likvidace) rostlinných zbytků E-shop: - semena pro potravinové využití - mák - hořčice - kmín - lněné semínko - travní směsi

Zemědělské družstvo: - živočišná výroba: - chov skotu - výkrmu jatečních býků - rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, řepka, brambory. Služby: - práce zemědělskou technikou ( orba, setí, lisování sena...) - vývoz jímek, žump, septiků fekálním vozem - traktorová doprava.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba (pšenice, řepka, ječmen) - živočišná výroba (chov skotu).

- výroba zemědělské živočišné výroby

FRUMENTA s.r.o., Vysoké Mýto, velkoobchod v prodeji zemědělských komodit. Firma je významným partnerem zemědělců na agrárním trhu a v zahraničí ČR od roku 1997. Společnost provádí nákup, posklizňovou úpravu, skladování a prodej zemědělských rostlinných komodit. Proces nákupu podléhá důkladné laboratorní kontrole při nákupu a úpravě komodit. ...

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Pěstování plodin jiných než trvalých Smíšené hospodářství

Poptáváte čerstvé mléko, vepřové nebo hovězí maso? Sháníte pšenici, ječmen nebo kukuřici? Naše společnost AGROSPOL HOSTOVICE a.s. se zabývá živočišnou i rostlinnou výrobou již od svého založení v roce 1998. Je umístěna jihovýchodně od Pardubic. Polní výrobu provozuje převážně na území obcí Kostěnice, Úhřetická Lhota, Hostovice, Černá za Bory, ...

Dovoz, velkoobchod, prodej: -sojový šrot -ochranné chemické prostředky -pesticidy -hnojiva. -osiva -PHM (pohonné hmoty) Nákup, export: Rostlinné zemědělské produkty: -řepka, řepkové pokrutiny -krmný a jedlý hrách -konzumní mák* -kmín -hořčice -obiloviny: -kukuřice -pšenice -ječmen.

Pěstování: - jahody - česnek - cibule.

Pěstování, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná

Prodej, servis: -nářadí SDS plus i max, nástroje. Velkoobchod: -potraviny, zemědělské podukty, maloobchod: -potraviny, zelenina, uzenářství.

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba

Maloobchod, prodej: - zemědělské komodity - hnojiva - pesticidy - osiva - hutní materiál - chovatelské potřeby.

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná výroba

Truhlářství. Tesařství. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou.

Výroba a pěstování - obiloviny - léčivé rostliny

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Farma.

Zemědělská prvovýroba a služby: - ovocné sady a polní výroba. Prodej: - ovoce(jablka, švestky, hrušky).

Prodej - maziva, oleje Velkoobchod - ovoce

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná výroba - soukromý zemědělec

Zemědělství. Výroba: -živočišná -rostlinná.