ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělská výroba - živočisná a rostlinná výroba - chov skotu

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Dodávka - produkty rostlinné výroby

Prodej - jablka - švestky - třešně - hrušky - broskve Pěstování - jablka - třešně - švestky - hrušky - broskve

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pícniny - řepka, cukrovka - živočišná výroba, chov: - hovězí dobytek (dojnice na mléko s telaty, jalovice a býkové) Zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Prodej čerstvého kravského mléka.

Rostlinná výroba : - potravinářská a krmná pšenice - sladovnický a krmný ječmen - semeno řepky olejné - brambory.

Zprostředkování obchodu v oblasti rostlinných komodit, chemických prostředků a hnojiv.

Zemědělská výroba: - poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - pronájem a půjčování věcí movitých - provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy - silniční motorová doprava nákladní - silniční motorová doprava osobní.

Těžba - dřevo Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočisná.

Společnost obchodující se zemědělskými produkty. Nákup, prodej: - hovězí dobytek včetně telat - prasata a selata - obilí - hrách, mák, pohanka, sója, slunečnice - lněné semínko, řepka, hořčice - kmín, fazole. Sídlo: K Třešňovce 247 533 75 Dolní Ředice

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Pěstování a těžba lesa. Silniční nákladní doprava, autodoprava. Dílenské práce.

Nákup, prodej, export - import, skladování a úprava, zemědělských komodit

Zemědělské služby. Pěstování a prodej brambor.

- zemědělství - rostlinná výroba - živočišná výroba - Produkce rostlinných a živočišných komodit¨ - Poskytování služeb v oblasti výroby a oprav zemědělských a lesnických strojů a silniční nákladní dopravy

Pneuservis. Prodej, montáž pneumatik: - přezouvání, vyvažování - pro nákladní, osobní automobily - traktory, dodávky, speciální, zemědělské stroje - protektory - protektorace - opravy průrazů. Prodej a výměna olejů. Čerpací stanice. Prodej. - PHM, Natural, special, nafta, oleje. Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - ...

Rostlinná a živočišná výroba, pekarenská a masná výroba, maloobchod. Pekárny, pekařské výrobky. Zemědělství, zemědělská výroba. Zpracování masa a masných výrobků.

Činnost: - rostlinná výroba (obiloviny, olejniny, mák) - chov skotu a prasat - výroba mléka

Výkup, prodej, sušení, čištění: - obiloviny - luštěniny - olejniny. Vyrábíme a prodáváme obiloviny i olejniny