ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo. Výroba: rostlinná a živočišná

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -brambory -sadba -obiloviny a řepka -živočišná výroba -jatečná prasata a býci.

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Výkup, prodej: -základní druhy obiloviny, luštěniny, olejniny. Služby: -sušení, čištění -skladování -ošetření inhibitory plísní -vážení na úředně ověřené váze -nakládka a vykládka vagónů ve spolupráci se SZIF nákup a skladování pšenice a ječmene.

Společnost Houby zle s.r.o. provozuje e-shop s prodejem hub. Naše farma pěstuje a zpracovává medicinální houby. Dbáme na nejvyšší kvalitu. Produkty jsou z čerstvých hub.

Služby: -pěstování brambor, obilovin a chov ovcí -ubytování na farmě -agroturistika -biopotraviny.

Ekofarma Vařejkův dvůr - pěstování polních plodin, zeleniny a ovoce - chov zvířat a sběr léčivých rostlin. Agropenzion - ubytování - restaurace.

Rodinná farma. Prodej a pěstování česneku a brambor.

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

Ing. Jiří Novotný se zaměřuje na smíšené hospodářství, míchání lihovin, silniční dopravu a výstavbu bytových a nebytových prostor.

Jan Broža se zaměřuje na pěstování obilovin a semen, skladkovodní akvakulturu a na opravy silničních vozidel a kovodělných výrobků a strojů.

Pěstování a samosběr jahod vypěstovaných ekologickým způsobem, bez využití umělých hnojiv, pesticidů a herbicidů.

Josef Pařízek se zaměřuje na myslivost, rostlinnou a živočišnou výrobu a s tím související činnosti.

Oldřich Buršík se zaměřuje na chov skotu, pěstování brambor, pšenice, hrachu a pohanky.

Služby: -výkup sezónního ovoce (jablka, rybíz) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu včetně automobilů -výkup barevných kovů -plnění lahví propan-butan, PB** -odběr nebezpečných odpadů pro TS** Bystřice nad Pernštejnem. -čerpání LPG do automobilů. Maloobchodní prodej: -pracovní oděvy, dodávky i pro firmy -ochranné ...

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Nákup, posklizňová úprava, skladování, prodej: -zemědělské komodity. Výroba, prodej: -krmné směsi -doplňková krmiva -krmné suroviny. Nákup, skladování, prodej: -agrochemikálie. Laboratorní rozbory: -rostlinné produkty -krmiva -krmné suroviny. Poradenská a servisní služba: -živočišná a rostlinná výroba.

Výroba: - přípravky na ochranu rostlin - ungicidy - herbicidy - hnojiva - insekticidy - limacidy - rodenticidy.

Prodej: Zemědělských produktů. -potravinářské a krmné obilí-ječmen, pšenice, oves, kukuřice -sladovnický ječmen -hrách, hořčice, mák Pro sladovny, pivovary, mlýny Export Polsko, německo, rakousko