ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Naše zemědělské družstvo se specializuje jak na rostlinnou, tak živočišnou výrobu. Chováme skot a zabýváme se prodejem telat k odchovu nebo k porážce. Pokud chcete nakoupit kvalitní sadbové brambory či konzumní, obraťte se na nás. Určitě budete spokojeni.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba: - obilí - kukuřice. Prodej: - krmné směsi - obilí - hnojiva - minerální doplňky pro zvířata.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování - brambory - živočišná výroba: - výroba - mléko. Sklizňové práce, sklízení: - obiloviny - senáže - kukuřice.

Zemědělský statek: Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - kravín Podmoklany - tel:569694726 - kravín Údavy - tel:569694824.

Velkoobchod: - zemědělské produkty, krmivo - oves, žito.

Služby v zemědělství. - rostlinná výroba kombinovaná - balení zemědělských produktů - poradenská činnost v oblasti zemědělství. Sadba brambor od Agry - sadbové brambory všech užitkových směrů Certifikovaná sadba je dodávána ve stupni množení C1 a C2. Balení: - pytle (25, 50 kg) - vaky (1 t) - volně ...

Prodej, maloobchod: -ovoce -zelenina. Prodejní doba: Pondělí 7:30 - 17:00 Úterý 7:30 - 17:00 Středa 7:30 - 17:00 Čtvrtek 7:30 - 17:00 Pátek 7:30 - 17:00 Sobota 8:00 - 11:00 Neděle zavřeno.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina. Prodení doba: Prodejní doba Pondělí 7:30 - 17:30 Úterý 7:30 - 17:30 Středa 7:30 - 17:30 Čtvrtek 7:30 - 17:30 Pátek 7:30 - 17:30 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Velkoobchod a dovoz - brambory Export - brambory Dodávka - sadba brambor

František Kotouček se zaměřuje na chov dobytka a pěstování obilí a brambor.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Lesnictví a těžba dřeva

František Kotouček provozuje hospodářství a zaměřuje se na chov skotu a pěstování brambor a obilovin.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Chov jiného skotu a buvolů Lesnictví a těžba dřeva Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Akvakultura Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Sladkovodní akvakultura

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

NYK, s.r.o. se zaměřuje na chov skotu, prasat, pěstování obilovin a další zemědělské činnosti.

Stagro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej rostlinných a živočišných produktů.

-Poskytování technických služeb

Zdeněk Novotný se zaměřuje na poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost.

Pokrývačství, tesařství

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba Živočišná výroba