ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo: -ředitel: 566562823, mob.:605538258 -mechanizace, mechanizátor : 739405561 -rostlinná výroba, agro: 566562824, mob.: 739405540 -živočišná výroba : 566562824, mob.:739409195

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zemědělství, ZD**: -zemědělská výroba -pěstování obilovin -chov skotu a prasat.

Činnost: -rostlinná výroba, -živočišná výroba.

Zemědělské družstvo. Výroba: - živočišná - rostlinná.

Ekologická farma: -pěstování BIOzeleniny -obiloviny -luskoviny -brambory -zelenina. (brokolice, brukev, celer, cibule, cuketa, dýně hokaido, endivie, fazole, hrách, jahody, kapusta, kapusta růžičková, kadeřávek, kopr, mrkev, okurky, paprika, pastinák, petržel, pórek, rajčata, reveň, ředkev, ředkvičky, řepa, řeřicha, salát, šalotka, ...

Služby, výroba: -produkty rostlinné výroby (obiloviny, brambory) -opravy zemědělských strojů.

Zemědělské družstvo: - rostlinná - živočišná. Výroba: - krmiva.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: -rostlinná.

Zpracování produktů rostlinné výroby, chov skotu, produkce a prodej vajec.

Výroba: -rostlinná -živočišná Zpracování: -brambory.

Biogas Bohemia spol. s r.o. se zaměřuje na zemědělskou a rostlinnou výrobu.

Činnost: -rostlinná výroba, -živočišná výroba.

Činnost: -rostlinná výroba, -živočišná výroba, -produkce chovných plemenných zvířat, -výroba osiv a sadby, -úrava, zpracování a prodej vlastní produkce, -chov ryb, vodních živočichů a pěstování rostlin na vodní ploše.

Výroba, maloobchod: -selata -porážka vepřů a prasniček -brambory k sázení -konzumní brambory.