ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Výroba a prodej substrátu hlívy ústřičné, jak pro malopěstitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Nabízí také sadbu, ze které si můžete sami vypěstovat hlívu ústřičnou.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Dodavatel čerstvých hub:. Prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - Shiitake houbičky - sušené či nakládané houby.

Zemědělská farma. Rostlinná výroba Živočišná výroba

Borůvková farma Kroměříž - Postoupky. Prodej: - borůvky - rostliny borůvek. Samosběr probíhá od června do září. Sídlo firmy: - Borovicová 186, 763 14, Zlín - Velíková.

Zemědělská společnost AGRO BŘEZOVÁ, s.r.o. se věnuje podnikání v oblasti rostlinné a živočišné výroby. V rámci živočišné výroby se naše ekofarma zaměřuje především na pastevní chov plemenného skotu (plemeno masný simentál a piemont) a vepříků. Zabýváme se prodejem masa ze dvora. Tím ovšem výčet našich služeb nekončí. Další činností, kterou ...

Farma Fryšták. Dodavatel microgreens a hlávkového salátu. Prodej: - microgreens - řeřicha, brokolice, ředkvička, hrášek, rukola, hořčice, slunečnice, mixed - hlávkový salát - Dubared, Dubagold.

Práce: - zabýváme se ekologickou produkcí rostlinných a živočišných výrobků - zajišťuji chov masného skotu plemene Piemonttesse a Galloway.

Prodej zahradního nábytku. Zpracování čerstvé zeleniny - čištění, loupání, krájení, vakuování. Příprava studených, teplých rautů. Chráněná dílna.

Společnost VODEHNAL A SYN s.r.o. Hulín se zaměřuje na pěstování konzumních brambor a zeleniny a následné zpracování na gastro, bramborové polotovary. Prodáváme především vakuované, loupané brambory a zajistíme rozvoz v regionu Zlínský kraj. Možnost osobního odběru přímo na provozně v Hulíně. Forma objednávek: - brambory i zelenina se ...

Rodinná borůvková farma. Prodej: - borůvky - plody, rostliny - rašelina pro výsadbu borůvek. Množení rostlin. Samosběr.

Nákup, prodej agrokomodit: - obilniny - pšenice, ječmen, tritikale, žito, oves, kukuřice - luštěniny - soja, hrách, bob - olejniny - řepka, slunečnice, hořčice, len - mák, proso, čirok, pohanka - pícniny.

Agrodružstvo Morkovice patří svojí obhospodařovanou výměrou - 5 255, 68 ha zemědělské půdy (z toho 4 967 ha orné půdy) - k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji. Díky skvělé organizaci práce spolu s velkým výrobním a ekonomickým potenciálem se družstvo neustále dynamicky rozvíjí a dosahuje celkového ročního objemu výkonu cca 300 milionů ...

Zemědělská výroba rostlinná. Lesnictví. Služby: -pro zemědělství a zahradnictví.

Společnost DOUBRAVA, spol. s r.o. se zabývá živočišnou výrobou, chovem a výkrmem prasat, dojného skotu, rostlinnou výrobou a výrobou obnovitelné energie. Chováme prasata masného plemene TOPIGS. Z našeho chovu si můžete objednat prasata či selata o různých hmotnostech na dokrmení nebo porážku. Prodáváme vepře do hmotnosti 120 kg, vyšší váhu ...

Rostlinná výroba. Chov mléčného skotu. Provoz mléčného automatu.

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.

Rostlinná výroba, maloobchod, velkoobchod: -obiloviny: -pšenice, ječmen -kukuřice, řepka -mák, kmín Prodej: -selata, prasata -nafta. Polní práce: -orba -zasetí -sklizeň. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní TATRA 815, LIAZ. Posklizňová linka Zlín: 607563213 Dílna Machová: 730156306 Farma Mysločovice: ...

Zemědělská výroba: - živočišná výroba. Chov, prodej: - drůbeže, kuřata. Rostlinná výroba: - pěstování obilovin jen pro vlastní potřebu. Prodej pohonných hmot, paliva. Farma - Kněžpole 83: -tel.:572587331.

Výroba, prodej: - rostlinné a živočišné krmiva - krmiva pro drobné chovatele - masných směsí. Živočišná výroba: - chov skotu masného typu. Rostlinná výroba: - obilí - seno. Pronájem nebytových a výrobních prostor: - Janová, Hovězí.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -sazenice -ovoce -zelenina -keramika.