ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělská výroba - pěstování a prodej brambor, cibule, zelí, krouhaného zelí, ječmene a pšenice.

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou. Servis, oprava: -nákladní automobily TATRA, LIAZ. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory -výrobní haly.

Výroba: - živočišná, - rostlinná.

Zpracování a prodej: - rostlinná a živočišná výroba

Prodej potravinářských a zemědělských komodit - luskoviny, olejniny - kmín, koriandr, čočka, hrách zelený, žlutý, oves, pšenice, slunečnice, mák a další. Sklad společnosti: Otrokovice areál TOMA, a.s., 765 02 Otrokovice

Soukromý zemědělec - zemědělská prvovýroba - pěstování slunečnice, kukuřice, pšenice, zelí - krouhání zelí, prodej zelí na krouhání - poskytování služeb v zemědělství.

Farma. Rostlinná výroba - kukuřice, oves, brambory, česnek, proso, ječmen, pšenice. Živočišná výroba - slevice, kuřata, husy, ovce. Mulčování. Lisování slámy. Zemědělské práce. Prodej zemědělských a chovatelských potřeb.

Pěstování a výroba produktů z rakytníku řešetlákového - rakytníkové ovocné šťávy.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - krmné směsi, krmivo.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování technických služeb Hostinská činnost Zednictví Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zemědělská výroba: - pěstování zeleniny - český česnek - cibule - brambory.

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Prodej: - zemědělské výrobky.

Zemědělské družstvo. Výroba: - živočišná - rostlinná.

Výroba: - premixy doplňkových látek, aminokyselin, - minerálně vitamínové směsi, - aminokyseliny, - doplňková krmiva. Použití pro: - skot, prasata, drůběž aj.. Maloobchod, prodej: - zemědělské produkty: - obilí, - krmné směsi.

Zahradnictví. Ovocný sad - pěstování, prodej ovoce Chov skotu. Návrhy, výsadba, realizace, údržba: -parky, zahrady. Maloobchod, prodej: -ovoce -skot, seno. Pronájem chladírenského zařízení.

Výroba, prodej: - zemědělské rostlinné produkty - obiloviny, řepka Doprava: -silniční motorová.

Zemědělské družstvo. Výroba: -živočišná - výroba mléka -rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka.

Zemědělská výroba: - živočišná výroba - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba, pěstování - švestky, jablka, hrušky, rakytník řešetlákový, zimolez kamčatský.

Ekofarma. Pěstování, prodej: -ovoce: -meruňky, broskve.

Ekologický zemědělský podnik. Výroba - ekologická: -ovocnářská, ovocnářství: -bioprodukty: -broskve, jablka, hrušky, meruňky. Sady Nětčice. Výroba: -nábytek. Sídlo: - Kroměříž, Březinova 2655/3.