ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Velkoobchodní a maloobchodní prodej a pěstování biozeleniny.

Produkce, zpracování a prodej žampionů a hlívy ústřičné. Tradiční české zemědělství z Valašska. Provoz internetového portálu: http://www.zampiony.net. Recepty žampiony, recepty hlíva ústřičná. Prodej reklamních bannerů, správa webu, adminstrace + autorská práva Martin Minařík.

Rostlinná zemědělská výroba: - pěstování, produkce: - obiloviny - pšenice ozimá, pšenice špalda, žito trstnaté - luskoviny - technické plodiny. Živočišná zemědělská výroba: - chov: - pastevní skot bez tržní produkce mléka. Prodej: - produkty rostlinné výroby i živočišné výroby. Kompletní zemědělská výroba respektuje ...

Export, import: -zemědělské komodity: -máku, kmínu, len, lnu, hořčice, hrách, peluška, pohanka, sorghum, saflor, hrachu -slunečnice -kukuřice krmná, pšenice, řepka olejná, lesknice, proso, koriandr, jáhly.

Výroba,velkoobchod,prodej: -zemědělská rostlinná: -obilí,obiloviny -kukuřice osivo -řepka,řepky ozimé -slunečnice a máku -tykve olejné. Výroba,posklizňová úprava: -osiva,osivo: -kukuřice -pšenice ozimé -ječmene jarního -hybridního osiva řepky ozimé -ředkve olejné -hořčice a svazenky.

Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou. Chov zemědělských zvířat.

Agropenzion - luxusně zařízené pokoje o velikosti 20 - 33 m2 - apartmány o výměře 35 - 50 m2 - všechny pokoje jsou vybaveny TV, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC - apartmány mají navíc vlastní parní saunu - všechny pokoje mají zásuvku pro připojení k internetu pomocí LAN kabelu - ...

Dovoz, export, import: - zelenina a ovoce ze Španělska - zemědělské komodity - exkluzivní dovozce španělských vín - olej ze Španělska - palmový olej z Indonésie (jako jediní v ČR)

Zemědělská výroba: -živočišná - chov skotu. -rostlinná výroba - obilí.

Velkoobchod, prodej: - produkty zemědělské rostlinné výroby, komodity - olejniny - koření - luštěniny - obilniny - ořechy - pohanka - jáhly.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Pěstování: - sója - mák - kukuřice. Chov skotu, produkce mléka.

Zemědělská výroba: - obiloviny, obilí.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Zemědělská činnost v režimu EZ: -rostlinná výroba/ seno, senáž/ -živočišná výroba/ skot, selata, vepři výkrm/

Zemědělská výroba: - rostlinná - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice... - živočišná - chov skotu.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Výroba: -zemědělská Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -obilniny. -živočišná: -skot.