ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělství. Chov, živočišná výroba: -masný skot. Pěstování, prodej: -ovoce -zelenina -ořechy

Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba. -živočisná výroba.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Výroba: - rostlinná - živočišná. Nákladní autodoprava

Velkoobchod, prodej, export, import: - ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina. Zahradnictví.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná živočišnou výrobou.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - rostlinná.

Zahradnictví. Zelinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zelenina -letničky -sadba (sadby) zeleniny a letniček. Služby: -vazba kytic: -narozeninové, smuteční, dušičková (dušičky).

KONTAKT POUZE NA CENTRÁLU. Výroba: -zemědělská. Ekologické zemědělství.

Prodej - vína RYZLINK RÝNSKÝ, RULANDSKÉ ŠEDÉ, CHARDONNAY, MÜLLER THURGAU Prodej - vína Výroba - vína Vinárna - možnost posezení Internetový obchod - vína RYZLINK RÝNSKÝ, RULANDSKÉ ŠEDÉ, CHARDONNAY, MÜLLER THURGAU Vinařství

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - zemědělská: - rostlinná (obiloviny, řepka, olejniny, pícniny), krmiva - živočišná (chov skotu, výroba mléka). Zpracování, skládka: - odpady. Mléčná farma: - Střítež nad Bečvou, tel. 571634234.

Obchodní činnost. Import (dovoz), export (vývoz). Velkoobchod, prodej: -konzervárenské komodity -ovoce, zelenina.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Zemědělská činnost. Pronájem nemovitostí.