Pěstování technických plodin v ČR zahrnuje vývoj, pěstování a následný velkoobchodní prodej řepky olejné, slunečnice roční, máku setého, kmínu kořenného, technického konopí, lne přadného a olejného nebo také rychle rostoucích dřevin či léčivých rostlin.

Export, import: - zemědělské komodity - chmel - slad - technické plodiny - rostlinné oleje - živočišné tuky

Zemědělské družstvo. Výroba: -živočišná - výroba mléka -rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka.

Pěstování ovoce a zeleniny Ze sadů sklízíme: - jablka (rubín, elstár, šampion, gala, jonagold/gored, gloster a idared) - hrušky (dita, dicolor, bohemika) - švestky (čačancká lepotica, hanita) - brambory žluté i červené.

Prodej, skladování: -zemědělské komodity -pšenice -ječmen -kukuřice -řepka -hořčice

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstujeme pšenici, ječmen, oves, řepku, kukuřici, jetel a vojtěšku. Chov prasat a skotu, produkce mléka.

Farma, rostlinná a živočišná výroba: - pšenice - ječmen - oves - řepka - hořčice - volně ložené obilí - obilí pytlované pro maloodběratele - seno, sláma Chov kamerunských kozy a ovcí a koní.

Zemědělství. Rostlinná prvovýroba.

Služby: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - výroba syrového kravského mléka - prodej, servis zemědělských strojů - výroba ohradníková lanka

Výroba: -rostlinná: -obilí, řepka, hořčice, hrách. -živočišná: -výkrm prasat. -chov skotu.

Biofarma - ekologicky hospodařící v podhůří Českého středohoří

Export tradičních českých zemědělských komodit. V našem produktovém portfoliu můžete najít: -Mák modrý -Mák bílý -sezamová semínka -proso -jáhly -pohanku -řepku -kmín -hořčičná semínka -hrách a mnoho dalších.

Velkoobchod se zemědělskými komoditami a krmivy: - mák modrý i bílý - hořčice bílá, hnědá i černá - český kmín celý - lněné semeno hnědé i žluté - pohanka obecná i loupaná - hrách žlutý i zelený - peluška jarní - proso žluté, červené i jáhly - a další

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Zahraniční obchod se zemědělskými komoditami: - sojový šrot, řepkový šrot, pšenice potravinářská a krmná, krmný a sladovnický ječmen, potravinářské a krmné žito, tritikale, oves, kukuřice, pšeničné a žitné otruby, DDGS, řepka, slunečnice, sojové boby apod. - výkup a prodej zemědělskcýh komodit v rámci ČR

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba.

Velkoobchod, obchodní činnost: -zemědělské produkty.