Pěstování, konzervaci, sušení, dovoz a přímý prodej zeleniny nabízí jak zahraniční firmy, tak lokální podnikatelé. Nakupujte velkoobchodně i maloobchodně kořenovou, košťálovou, plodovou, listovou, cibulovou i luskovou zeleninu ve standardní či bio kvalitě.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zemědělská prvovýroba se zaměřením na pěstování konzumních brambor a borůvek, jak pro koncové zákazníky, tak velkosklady. S možností vlastního rozvozu zboží.

Miroslav Nesét se zaměřuje na pěstování ovoce, zeleniny a zemědělské služby.

Zahradnictví. Pěstování, maloobchod, prodej: -zelenina.

Emerich Kratochvil se zaměřuje na pěstování a prodej česneku a česnekových copů.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

Výroba a prodej substrátu hlívy ústřičné, jak pro malopěstitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Nabízí také sadbu, ze které si můžete sami vypěstovat hlívu ústřičnou.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

2050farm s.r.o. se zaměřuje na pěstování zeleniny metodami šetrnými k životnímu prostředí a lidskému zdraví.

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

Živá farma s.r.o. se zaměřuje především na rostlinou výrobu, pěstování květin, bylinek, ovoce a zeleniny.

Společnost Houby zle s.r.o. provozuje e-shop s prodejem hub. Naše farma pěstuje a zpracovává medicinální houby. Dbáme na nejvyšší kvalitu. Produkty jsou z čerstvých hub.

Firma Ze-Za-Hrátky připravuje a prodává zeleninové bedýnky. K prodeji máme bedýnky se sezónní, lokální, organickou a zralou zeleninou. Pěstování zeleniny na vlastním poli.

Kvalitní brambory za rozumné ceny na Váš stůl dodá soukromý zemědělec pan Vojtěch Koutný. Pan Vojtěch Koutný se v obci Kladky, která se nachází v okrese Prostějov již několik let věnuje pěstování a prodeji konzumních brambor. Dodáváme kvalitní a chutné brambory, které pěstujeme na úrodné půdě našeho regionu. Dále se také zabýváme ...

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Dodavatel čerstvých hub:. Prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - Shiitake houbičky - sušené či nakládané houby.

Zemědělská výroba: -rostlinná -obiloviny, luštěniny, olejniny, -vinná réva, vinice

Služby: -pěstování brambor, obilovin a chov ovcí -ubytování na farmě -agroturistika -biopotraviny.

Ekofarma Vařejkův dvůr - pěstování polních plodin, zeleniny a ovoce - chov zvířat a sběr léčivých rostlin. Agropenzion - ubytování - restaurace.

Internetový obchod s e sadbami hub. Prodáváme hřib smrkový a hnědý, ryzec pravý, kozák, křemenáč, klouzek, píchavky a hlívu ústřičnou pro vysazení na vlastní zahrádce.

Firma OVO-SADBA, spol. s r.o. se zabývá prodejem certifikovaných sadbových brambor, ovocných stromků a sazenic zahrádkářských komodit. Umíme také dělat hnojiva, substráty a postřiky pro větší i malé pěstitele. Nemalou součástí naší činnosti je také výkup a prodej vlašských ořechů a prodej sezónního zboží, jako jsou borůvky, maliny, jahody a ...

Zednictví -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb

Zemědělská společnost. Živočišná výroba: - chov skotu - hovězí maso - mléko. Rostlinná výroba, prodej: - brambory - pšenice - ječmen - řepka - mák.

Rybí zahrada, aquaponická farma. E-shop, prodej: - ryby a zelenina.