Potřebujete pomoci se svou úrodou? Zemědělské firmy se mohou postarat o úpravy půdy, zemní práce, pomoc při pěstování obilnin, cukrovky, vojtěšky, řepky olejné a kukuřice, o posklizňovou úpravu a zajištění nákladní autodopravy na přepravu poseté úrody.

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Správa a údržba nemovitostí

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod maloobchod

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Malířství, lakýrnictví, natěračství

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Činnost: - rostlinná výroba - živočišná výroba - služby posklizňové linky - sušení ovoce. Výroba, prodej: - sušené ovoce, zelenina.

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů

-mezinárodní, nákladní doprava

-Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Činnost: - zemní práce - výkopy - bourací práce - Traktorbagr CAT 428B Ekofarma, chov: - masný skot plemeno Limousine - prodej zástavového skotu Zemědělské služby: - sekání, lisování a balíkování - doprava obilí, siláže, senáže - přeprava lisovaného sena a slámy na větší vzdálenosti - práce nakladačem

Služby - autobusová doprava - nákladní přeprava vnitrostátní i mezinárodní. Prodej pneumatik - nové pneu na osobní, nákladní vozy a traktory. Zemědělské služby - kombajnová sklizeň.

Zemědělská výroba, ekofarma - produkce z trvalých travních porostů - chov masného plemene skotu Aberdeen-Angu - chov ovcí. Lisování balíků - za použití kombinovaného lisu McHale Fusion 3 Plus tažený traktorem: John Deere 6150R - slisujeme senáž, seno, slámu.

Činnost: - rizikové kácení stromů

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Služby: - odkup zemědělské půdy (orné půdy, luk, pastvin) - obchodní a právní agenda spojená s odkupem - znalecké posudky - nacenění pozemků.

Agrotechnické služby - obhospodařování zemědělské půdy - rostlinná výroba - pěstování obilovin a řepky.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Ekologická farma. Chov: - ovce - krávy. Služby: - lisování, balení senáže - sečení.