Potřebujete pomoci se svou úrodou? Zemědělské firmy se mohou postarat o úpravy půdy, zemní práce, pomoc při pěstování obilnin, cukrovky, vojtěšky, řepky olejné a kukuřice, o posklizňovou úpravu a zajištění nákladní autodopravy na přepravu poseté úrody.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Služby v zemědělství, polní a sklizňové práce.

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Služby: -čistící stanice osiv

Dodavatel: -biomasa pro energetiku Zemědělské služby: -lisování slámy a sena -rozmetání hnoje -vápnení -sklizeň -sečení luk -obracení sena -polní práce Výkup: -odpadní sláma a seno

Služby: - myslivost - střelnice - lesnictví - lesní školka - sklizeň luk - mulčování pastvin

Služby: -hospodářská úprava lesů (Forest Management, projekty a investice pro lesnictví, krajinné projekty a urbanizmus.

Doprava TATRA - dřevo Štěpkování - dřevo - hmotyobrábění Těžba dřeva - přibližování dřeva na příjezdové místo - doprava dřeva (TATRA) Mulčování Lesnictví Agroslužby

Služby: -zakládání a údržba okrasných zahrad a parků -sadové úpravy-projekce i realizace -zeleň, zahradnictví, konifery, keře, trávníky, výsadba, stromy, inventarizace závlahy, zahradní architektura -chemická likvidace plevelů -sekání a údržba trávníků -automatické závlahové systémy-montáž, dodávka -kácení, ...

Agroslužby Čimelice: -komplexní chemická ochrana rostlin -aplikace pesticidů a kapalných hnojiv -přihnojování technologií N-senzor -prodej a distribuce agrochemikálií, kapalných a pevných hnojiv -poradenství v oblasti ochrany a výživy rostlin -nákladní doprava (dvě soupravy Mann s ložnou plochou až 25 t)

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov prasat.

Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -zemědělské práce.

Služby pro zemědělství: -přihnojování a ochrana rostlin -rozmetání pevných průmyslových hnojiv -sklizeň kukuřice na siláž -doprava průmyslových hnojiv a zemědělských komodit. Výroba: -hnojiva -repelenty.

Služby: -poradenství v oblasti zemědělství s využitím laboratorních měření -vážení, sušení a posklizňová úprava zemědělských plodin.

Služby: -setí kukuřice -sklizeň obilovin, řepky -sklizeň kukuřice na siláž i na zrno -opravy a údržba zemědělské techniky.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Služby: -aplikace hnojiv a vápenných hmot -skladování zboží -vnitrostátní doprava.

Autoelektrikářské práce - diagnostika elektroniky osobní i nákladní vozy Servis - nákladní vozy - příprava na STK Servis - osobní vozy - příprava na STK Pneuservis - osobní i nákladní vozy Autodoprava Technické služby za účelem prodeje Zámečnictví Služby - zemědělství

Autodoprava - nákladní Úklidové práce Demoliční a bourací práce Zemní a výkopové práce - terénní úpravy Odvodňování

Nákup a prodej zemědělských komodit. Posklizňová úprava,skladování a výroba krmiv.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Další služby: -zámečnictví -opravy zemdědělských strojů.

Prodej: -zemědělské produkty.