Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Pila. Výroba, prodej: - řezivo, kulatina, dřevo. - stolařské, stavební řezivo - těžební činnost, těžba dřeva.

Služby v oboru lesnictví, údržby zeleně, zpracování biomasy - těžba dřeva - kácení stromů - prodej palivového dřeva - drcení a štěpkování.

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Činnost: - ořezy stromů - kůrovcové těžby - frézování pařezů - štěpkování.

Služby - projektování zahrad - terénní úpravy - údržba zeleně - kácení stromů - těžba a přibližování dřeva - zimní údržba komunikací - zavlažování - stavba a montáž plotů a oplocení.

Pan Richard Bartoň se zabývá poskytováním služeb v oblasti lesního hospodářství, polními pracemi, traktorovou dopravou, pluhováním silnic, rizikovým kácením stromů a také sečením travnatých ploch. Dále u nás můžete zakoupit stavební řezivo. Naše firma se nachází v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - těžba a přibližování ...

Těžba, prodej, zpracování: - dřevo.

Veškeré práce pěstební a těžební činnosti. Prodej: - široký sortiment mysliveckých doplňků - uniformy - pracovní oděvy - rukavice - pracovní obuv - ochranné pomůcky pro lesnický provoz - drobné řemeslnické a zahradní nářadí.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky na těžko přístupných a rizikových místech. Služby: - nátěry střech a veškeré opravy před nátěry - opravy, čištění a nátěry okapů a žlabů - čištění oken na výškových budovách - nátěry silážních věží a veškeré související práce - čištění hal - nátěry sloupů elektrického vedení VN, NN, VVN - ...

Údržba zeleně: - sečení trávníků ( parkových i ruderálních) - zakládání trávníků - provzdušňování trávníků - ořez a tvarování živých plotů - ořezy a kácení stromů - frézování pařezů - drcení a štěpkování větví - výsadba stromů a keřů.

Zemědělská činnost - lisování sena, slámy, senáže do kulatých balíků - balení senáže do kulatých balíků - prodej sena, slámy i senáže - přibližování a těžba dřeva.

Lesnická činnost: - těžba a přiblížování dřeva - pěstební činnost - sadové úpravy - likvidace dřevní hmoty - štěpkování dřevního odpadu - likvidace klestu a křovin - frézování pařezů

Lesnictví. Těžba dřeva. Prodej: - dřevo.

Služby - těžba dřeva - lesnictví

Těžba a přibližování dřeva - koňmi i lesní technikou, traktorem. Lesní hospodářství, lesnická činnost.

Služby: - lesnická činnost - těžební a pěstební práce - výsadba a údržba zeleně - nákup a prodej dřeva

Prodej - dřevo Výroba - řezivo Těžba dřeva Lesnictví Zemědělství Myslivost Včelařství

Služby: - lesnictví - zahradní, parkové a sadové úpravy - výsadba zeleně - pěstební a ochranná činnost lesa - těžba lesních porostů - poskytování služeb v myslivosti - výřezy porostů pod elektrovody - rizikové kácení stromů.

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Těžba dřeva. Lesnické a pěstební práce. Maloobchod, prodej, výkup: - dřevo, dřevní hmota. Zpracování dřeva.

Těžba dřeva, kácení stromů. Údržba zahrad a parků, zeleně kolem pozemních komunikací. Pronájem plošiny. Čištění okapů a reklam.