Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Těžba dřeva. Lesnictví. Zemědělská výroba.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Lesnictví: -prodej vánočních stromků -projekt a realizace zahrad -výkup, prodej dřevní hmoty -doprava dřeva -těžba dřeva.

Lesnická společnost. Nákup, prodej: - dřevo, kulatina. Pěstební práce, těžba dřeva. Zalesňování, myslivost.

Městské lesy Fulnek: - správa a údržba lesů. Pila: - pořez dřeva - řezání kulatiny. Výroba, dřevovýroba, prodej: - řezivo, kulatina - dřevěné palety, obaly - krovy, střešní latě - stavební řezivo. Práce: - lesnické.

Provádíme veškerou činnost spojenou s lesem a zahradou. Těžební a pěstební činnost tzn. těžba dřeva, přibližování dřeva v délkách i sortimentech, výsadbu stromků, vyžinání, chemické ošetření, stavbu oplocení, kácení stromů včetně rizikového kácení, likvidace zbytků po kácení včetně odstranění pařezů. Zahradnické práce od návrhu zahrady po výsadbu ...

Těžba a přibližování dřeva. Obchodní činnost.

Těžba a přibližování dřeva. Přibližování dřeva lesní lanovkou.

Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Lesní správa. - služby v oblasti lesnictví a těžby dřeva.

Kácení a ořez stromů. Těžba a výkup dřeva. Výroba, prodej: - řezivo - palivové dříví. Stolařské práce: - dřevostavby, pergoly, ploty, zahradní nábytek. Výroba: - myslivecké a terénní zařízení.

Těžba dříví. Výkup dřeva. Lesnictví.

Těžba: - dřevo. Oprava: - auto.

Nákladní přeprava, autodoprava: - odvoz dlouhého dřeva a výřezů. Služby: - přibližování a manipulace se dřevem - těžba dřeva.

Těžba, prodej: - dřevo, řezivo. Doprava, lesnické práce: - přibližování dřeva, traktor s přívěsem.

Těžba dřeva Velkoobchod - ovoce - zelenina Velkoobchod - potraviny Lesnictví

Prodej - pilařské výrobky - OSB desky - palubky Těžba - dřevo Obchodní činnost

Výroba - vrata Kácení stromů - frézování pařezů Pokrývačské práce Zámečnické práce

Lesní výroba: - těžba dřeva - nákup a prodej dřeva - chov skotu - péče o veřejnou zeleň.

Kácení stromů - štípání dřeva Zemní práce - terénní úpravy - řezání asfaltu a betonu Pokládka - zámkové dlažby

Truhlářské práce. Pořez a prodej řeziva. Kácení a likvidace nebezpečných stromů. Veškeré práce ve výškách. Těžební práce a úklid klestí. Nátěry elektrických stožárů a komínů. Sázení stromků.

Lesnické práce: - těžba dřeva a přibližování.