Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

RenoFarmy sdružuje hospodaření několika zemědělských českých podniků.

Zahradnictví, prodej - jehličnany - keře, stromy - rostliny, květiny - přísady zeleniny. Návrhy, realizace a údržba zahrad.

Zahradnictví, e-shop. Prodej, eshop: -cibuloviny -dvouleté rostliny -balkónové rostliny -léčivé rostliny -trvalky -kbelíkové trvalky -pivoňky -skalničky -dřeviny -vodní rostliny aj.

Rodinné zahradnictví. Velký výběr letniček, bylinek a zeleninové přísady.

Ovocná a okrasná školka. Zahradnictví, pěstování, prodej: - dřeviny - ovocné stromky, stromy: - meruňka, slivoň, třešeň, višeň, broskvoň, hrušeň, jabloň - okrasné stromky. Maloobchod, prodej: - hnojivo - substrát, zemina - semena, sazenice.

Prodej ovocných keřů a stromů z vlastní produkce. Možnost nákupu přes e-shop. Závlahové systémy pro zahrádkáře, prodej zahrádkářských potřeb (substráty, ochranné fólie, hnojiva a postřiky, odborná literatura)

Společnost Zahrady Rozmarínek s.r.o. se zabývá návrhy zahrad a veřejné zeleně. V zahradnictví v Petrávči naleznete: - Venkovskou zahradu - Lesní zahradu - Certifikovanou přírodní zahradu s jílovým jezírkem - Bílou zahradu - Bylinkovou zahradu - Stepní zahradu - Motýlí zahradu - Altán s posezením - Hobití domek s občerstvením ...

Zahradnictví, pěstování, prodej: -okrasné dřeviny -jehličnany -kvetoucí keře -stromky -růže. Prodej: -zahradní substráty -hnojivo -travní osivo.

Prodej ovocných stromků, ovocná školka, zahradnictví, Moravský Krumlov, Znojmo, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou, Ivančice prodej: -jabloně -hrušně -meruňky -švestky -ryngle -třešně -višně -broskvoně -nektarinky -angrešt -rybíz -růže -stolní réva -jehličnany.

Zahradnictví URBAN sídlící v Želešicích nedaleko Brna se zabývá především prodejem ovocných stromků jako jsou jabloně, hrušně, třešně, meruňky, broskvoně, růží a okrasných dřevin.

Naše rodinné zahradnictví Alois Musil, které se nachází ve Šlapanicích u Brna, provozuje již téměř 30 let . Nabízíme nejen vázané kytice nebo pokojové květiny. Zákazníci si u nás mohou zakoupit také sazenice, trvalky, květinovou výsadbu v okrasných mísách a další dle sezónní nabídky (např. věnce na dušičky, adventní věnce, velikonoční výsadbu a ...

Okrasná školka ADAMETZ s.r.o. v Malých Hošticích u Opavy a v blízkosti Ostravy je zahradnictví, ve kterém pěstujeme různé odrůdy listnatých i jehličnatých dřevin jako je hortenzie latnatá, motýlí keř nebo jiné okrasné dřeviny. Prodej zajišťujeme pouze velkoobchodním partnerům. Naše zahradnictví má 30ti letou tradici a zkušenosti. Řadíme se mezi ...

Prodej sezonních květin, dekorací apod. Realizace a údržba zahrad. Dekorování svateb, oslav, pohřbů atd.

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, parky, veřejná prostranství - zahrady na klíč - zelené střechy a fasády - jezírka a vodní prvky - údržba zeleně a veřejných ploch - arboristika - ořezy stromů - zídky a drobné stavby Zahradnictví

Milan Kratochvíl provozuje zahradnictví a prodává okrasné stromy, keře, sazenice lesních dřevin a mnoho dalšího.

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Zahradnictví. Květinová vazba: - smuteční vazba - dušičková, vánoční vazba - vánoční zboží Květinová prodejna Mimosa: - Kroměříž, Velehradská u hřbitova po-ne 8-16.30.

Společnost JK Kámen Kroměříž se specializuje na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a schodiště v interiéru i exteriéru a také do vjezdu. Kamenný koberec tvoří mramorový, říční, kamínek. Kamenná podlaha je velmi praktická, díky tomu, že je beze spár, je její údržba snadnější než u dlažby. Nově jsme do své nabídky ...

Zahradnictví: - jehličnaté, listnaté stromy a keře - pnoucí a vřesovité rostliny - rhododendrony - azalky - skalničky - trvalky - kapradiny - vodní, bahenní - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy a keře - růže - stromkové, velkokvěté, polyanthy, mini, pnoucí. Maloobchodní prodej: - ...

Zahradnictví. Pěstování: -okrasné trávy, trvalky, kapradiny. Vysazujeme pro veřejnou zeleň mobilní nádoby.

Prodej, e-shop: -zahradnictví -rostliny, keře, semena. Husova 324 517 24 Borohrádek

Maloobchod, prodej: -semena-osivo -zelenina -květiny -zahradní hnojiva a zemina -zahradní plasty -chemické postřiky k ochraně rostlin -zahradní nářadí -krmivo pro drobné zvířectvo.

Dceřiná společnost AGRO CS a.s., www.agrocs.cz Výroba, prodej: - rašelinové substráty (rašelina) - kůrová mulč (drcená kůra). Prodej: - pěstební substrát - průmyslová hnojiva - přípravky chemické a biologické ochrany - zahradní nádoby - travní osiva - zahradnické potřeby - sortiment volně ložených materiálů (pro ...