Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Zahradnictví. Prodej: -pokojové rostliny. -okrasné keře.

Rostlinná výroba: -zelinářství -zahradnictví -sadařství.

Prodej: -okrasné dřeviny -stromy, stromky, keře -vřesoviště -skalky -jehličnany -trvalky.

Ovocná školka Bojkovice - prodej ovocných stromků např. jabloně, hrušně, slivoně, broskvoně - ovocné keře: rybíz, rakytník.

Pěstování sazenic vinné révy: - e-shop - velkoobchod. Výroba vína. Provozovna a osobní odběr sazenic: Lipová 786 691 02 Velké Bílovice

Zahradnictví: - skalničky - trvalky - balkónové rostliny a letničky - vřesovištní rostliny - okrasné dřeviny - čarověníky - okrasné trávy - vodní rostliny - ovocné stromy - drobné ovoce - osazování truhlíků a veškerých nádob

Grafické návrhy okrasných zahrad. Kompletní realizace zahrady. Okrasná a koupací jezírka Zajištění okrasných a ovocných rostlin. Údržba zahrad. Poradenství v oboru okrasných zahrad, ovocnářství a zahradnictví.

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.

Zahradnictví: - výroba zeleninové a květinové sadby - pěstování zeleniny - pěstování květin a okrasných dřevin.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Jaroslav Koudela provozuje ovocnou školku, zaměřuje se na zahradnictví a poskytuje komplexní služby mulčování, postřiků, sekání a mnoho dalšího.

Jan Sítař provozuje okrasnou školku s rododendrony a azalkami.

Šlechtění, produkce, prodej: - osiva zeleniny, květin, léčivých a aromatických rostlin - šlechtění osiv zeleniny, léčivých odrůd a aromatických rostlin.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

Výroba, pěstování, prodej sadby - rychle rostoucí topoly. Sližby - výsadba plantáží topolů - údržba vysázených ploch.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Zahradnictví. Pěstování, prodej, maloobchod: - ovoce - jahody. Jahodová plantáž.

Pěstování a prodej vánočních stromků - velkoobchod a maloobchod. Poskytování služeb pro lesnictví - těžba a přibližování dřeva

Služby: -poskytujeme kompletní služby v oblasti zahradnictví -výroba ovocných stromků -prodej ovocných stromků

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Šlechtění ovocných dřevin a podnoží.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Zahradnictví. Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad. Maloobchod, prodej: - listnaté a jehličnaté keře - trvalky a skalničky - ovocné stromy a keře - sazenice zeleniny - letničky - zemina - postřiky - hnojiva.