Pro podporu pěstování zemědělských plodin je možné zakoupit hnojiva i chemikálie organického a průmyslového původu. Kravský, ovčí a koňský hnůj, dusíkatá, fosforečná, vápenatá nebo draselná hnojiva, vícesložková průmyslová hnojiva NPK a pesticidy.

Prodej - rašelina - hnojiva - substráty, zemina - mulčovací kůra

Obchodní činnost: - průmyslová hnojiva pevná a kapalná - pesticidy - zpracování rostlinných produktů - osiva. - agroslužby - mlynářství - prodej pohonných hmot - krmivářství. Výroba: - krmných směsí pro chovatele dobytka a domácích zvířat - systém precizního zemědělství a poradenství- PREFARM

Dodavatel osiv a přípravků na ochranu rostlin

Dodavatel - osivo kukuřice, slunečnice, řepky, zeleniny - přípravky na ochranu rostlin herbicity, insekticidy, mořidla

Výroba, prodej: - rostliny - agrochemie.

Chemická výroba: - Chelatační činidla - EDTA – SYNTRON B 39 % roztok - pro výrobu čistících a pracích prostředků - pro textilní průmysl - pro papírenský průmysl - úprava a čištění vody - pro úpravu kovových materiálů - pro chemický průmysl - strojírenský průmysl - SOLAKRYL - akrylátové pryskyřice ...

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - přípravky na ochranu rostlin

Velkoobchod, prodej: -hnojiva -přípravky proti škodlivým organismům.

Velkoobchod - komponenty pro stimulaci růstu zemědělských a lesních kultur TRISOL

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Hnojení a ochrana rostlin. Prodej hnojiv a agrochemikálií. Zemědělská laboratoř - rozbory vody, půd, rostlin. Prodej uhlí, písku a nafty. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, skalniček, sezónních balkónových a záhonových rostlin a zeleninové sadby. Prodej substrátů a hnojiv, chemických prostředků na ochranu rostlin, truhlíků a nádob. Květinářství - řezané a hrnkové květiny, slavnostní, smuteční a dušičková vazba. Prodej: - okrasné stromy a keře, trvalky, skalničky - ...

Prodej: -stavební materiál -uhlí, paliva. Stavebniny a uhelné sklady. Nákup, prodej: -hnojiva -obilí.

Zahradnictví. Výroba, prodej: - rostliny - agrochemie - aromatické rostliny.

Velkoobchod: - květinová a zeleninová osiva - travní směsi - technické plodiny - agrochemikálie - hnojiva - substráty - fólie - netkané textilie - plasty.

(Belagra) Nákup, prodej, velkoobchod: - zemědělské komodity - agrochemikálie - hnojiva.

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Velkoobchodní prodej: - zemědělská chemie - prostředky na ochranu rostlin.

Výroba bytové chemie, autokosmetika, konzervační prostředky, chemikálie pro zemědělce a mikrokrystalické vosky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -péřová moučka, obsah 85% proteinů nebo 80% proteinů, od každého druhu 500t měsíčně -drogistické zboží, bytová chemie -krémy, tekuté mýdlo, saponátové tekuté mýdlo, balsám na kůži, leštící ...

Dovozce, importér průmyslových hnojiv a příbuzných chemikálií do ČR: - dusíkatá, fosforečná, draselná, hořečnatá, kombinovaná hnojiva.