V sortimentu ostatních zemědělských produktů se nachází seno a sláma v kulatých a kvádrových balících, zemědělské plodiny, přadné rostliny, pytle a velkoobjemové vaky, osiva, semena rostlin a plodin a v neposlední řadě také doplňkové agrární komodity.

Zemědělské družstvo Pojbuky
Zemědělské družstvo Pojbuky se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. V rámci své činnosti se zaměřují zejména na pěstování obilovin, řepkového semene, krmné pšenice či sladovnického ječmene. Družstvo Pojbuky se rovněž věnuje chovu skotu na mléko a výkrmu býků. Zemědělské družstvo Pojbuky je moderní zemědělskou výrobou.
Zemědělské družstvo Pojbuky
Výroba pružin v Kunvaldské pérovně má více jak čtyřicetiletou tradici. Výroba, dodávky: -péra, pružiny tlačné, tažné, zkrutné a tvarové -pružiny z materiálu níže uvedených: -výroba na novém pružinovém tvarovacím automatu Wafios typ FMU-O;tloušťky drátu od 0, 2 do 0, 8 mm -pružiny pro zemědělské stroje (shrnovače, obraceče, ...

Velkoobchod - komponenty pro stimulaci růstu zemědělských a lesních kultur TRISOL

Výroba, zpracování, prodej: -potravinářské a zemědělské výrobky všeho druhu. Nákup, prodej strojnětechnologických zařízení. Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení.

Velkoobchod: - zemědělské komodity Zemědělská výroba

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

zahraniční obchod -nákup komodit

Akciová společnost Agropol je obchodní společnost s holdingovým uspořádáním zaujímající významné postavení na trhu zemědělských komodit.

Velkoobchod, prodej: - osiva a zemědělské komodity

Výkup, nákup, zpracování: - kožešiny, kůže, ovčí vlna. Zakázková výroba, opravy: - výrobky z kožešiny, kůže či ovčí vlny.

Zpracování, výroba: - olejniny na biooleje a bionaftu, bionafta.

Export, import: -zemědělské komodity: -máku, kmínu, len, lnu, hořčice, hrách, peluška, pohanka, sorghum, saflor, hrachu -slunečnice -kukuřice krmná, pšenice, řepka olejná, lesknice, proso, koriandr, jáhly.

Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Dodávka, prodej: - komponenty pro výrobce krmných směsí a chovatele hospodářských zvířat - poradenská služba.

Nabízíme velkoobchodní prodej hovězích a vepřových kůží. Vykupujeme hovězí a vepřové kůže. Kontaktní osoba: Vladimír Simon, mobil: 605 264 702, email: vykupkuzi@primehide.com

-Návrhy vybavení interiérů včetně individuálních návrhů nábytku, vyjma činností vyhrazených autorizovaným architektům dle § 4 zák.č. 360/1992 Sb.a činností prováděných v režimu zák.č. 35/1965 Sb. (autorský zákon)

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Prodej soli: - posypová - krmná - tabletová - nakládací - speciální. Prodej: - jablečné výlisky - krmné granulované mláto - suroviny k výrobě krmiv.

Společnost obchodující se zemědělskými produkty. Nákup, prodej: - hovězí dobytek včetně telat - prasata a selata - obilí - hrách, mák, pohanka, sója, slunečnice - lněné semínko, řepka, hořčice - kmín, fazole. Sídlo: K Třešňovce 247 533 75 Dolní Ředice

Sladovny, sladovna. Výroba, prodej: -slad ječmenný(český, diastatický, mnichovský a speciální pražené slady) -slad pšeničný Výroba, montáž: -zařízení pro sladovny.

Přístroje a systémy pro úspory energie, inteligentní budovy, projekty řídících systémů. - kompletní dodávky řídících systémů budov (MaR) "na klíč". - dodávky řídících systémů složitějších rodinných domů Honeywell Hometronic. - dodávky systémů distribuované inteligence typu LonWorks. - projekty řídících systémů. - vývoj aplikačního ...

Prodej - zemědělské výrobky Velkoobchod a prodej - krmiva Velkoobchod - chovatelské potřeby - krmiva