Seznam firem

Výsledek hledání: rosa v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Salon krásy a relaxace ROSA se sídlem v Jablunkově v okrese Frýdek-Místek nabízí všem zájemcům permanentní...

Grun, Rosa, Blau, Kupfer, Silber, nízkomigrační barvy pro tisk obalů na potraviny, otevíráky na plechovky s barvou, viskózní lisované houby...

- Šampion, Bohemia, Gold Bohemia, Melodie, Rosana, Gala, Jonagold, Topaz, Idared...

Lékařské obory: - gynekologie - urologie - plastická chirurgie - laserové pracoviště - cévní chirurgie - ortopedie - krční, nosní, ušní (ORL).

Autosalon. Autorizovaný prodej vozů AUDI, VOLKSWAGEN. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily Audi, Volkswagen VW -měření emisí (emise) -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradní vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka.

V současné době se zabýváme hlavně prodejem luxusního dámského oblečení značky SASSOFONO. Naše prodejny naleznete v Praze, Brně a Bratislavě.

Služby: - architektonická a projekční kancelář

- ochlazovací proces - ochlazovací bazének, ledové vědro, ledová tříšť, ledová sprcha, padající rosa...

Geodet. Nabízíme geodetické práce v katastru nemovitostí, inženýrskou geodézii, vyhledávání podzemních sítí, termovize, stanovení radonového indexu pozemku, vypracování protokolu EBU, snímkování dronem, vytyčení pozemků, vytyčení staveb, poradenství.

Prodej, montáž: -sádrokartony -sádrokartonové podhledy -tepelné izolace -sádrokartonové příčky -lité podlahy -půdní vestavby -zateplení -termografické služby pro stavebnictví

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...

Stavbu provedl stavitel Rosa z Kroměříže a byla dokončena v roce 1845...

Restaurátorské práce: - restaurování oltářů, kostelního mobiliáře - komody, křesla.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

- Kemp ROSA, Gatteo A Mare, přímořské letovisko severně od Rimini...

reklamní agentura - velkoplošná reklama, DPT - výstavní grafika, tiskoviny, firemní image

Svatební salon: - půjčování svatebních, společenských a dětských šatů, svatebních doplňků a pánských obleků - svatby na klíč, svatební oznámení a svatební kytice.

Prodej a servis: -ruční nízkozdvižné hydraulické paletizační vozíky nové-záruční oprava -pronájem vozíků po dohodě -modernizace vozíků dle přání. Zámečnické práce.

- zahradní nářadí WINLAND, lopaty, rýče, hrábě, vodní program ROSA, zakrývací PE plachty, řetězy, lanka, ...