Čerpací stanice nabízí možnost tankování paliva, především naftu a benzín. Některé stanice disponují i stojany na plyn LPG. Poskytují přehled vývoje cen Naturalu 95 a Dieselu. Kromě pohonných hmot nabízí občerstvení pro motoristy a prodej autodoplňků.

Tankujte levně na čerpací stanici v ZDV Fryšták
U Čerpací stanice Zemědělského družstva vlastníků Fryšták můžete tankovat výhodně naftu i benzín. Jezděte levně, nízké ceny jsou u nás po celý rok. Čerpací stanice je přímo v areálu družstva, na konci města Fryšták - při směru jízdy ze Zlína na Holešov odbočíte vpravo na Lukoveček.
Tankujte levně na čerpací stanici v ZDV Fryšták
Čerpací stanice Nákladní doprava - cisternová nákladní doprava Osobní doprava

Metal Pipa, s.r.o. se zaměřuje na prodej nářadí, výkup kovošrotu, provozuje čerpací stanice, bazar a prodává jablka.

Služby: - přestavby motorových vozidel na alternativní pohony LPG/CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobních vozidel - chiptuning motorů na výkonové brzdě - diagnostika motorů, měření výkonu - dopravní zdravotní služba - ekonomické poradenství - servis osobních vozidel - čerpací stanice LPG.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

Čerpací stanice Otevírací doba: Po-Pá 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Ne 08:00-16:00

Michal Teplý se zaměřuje na hostinskou činnost a pořádání kulturních akcí.

Autosalon Škoda. Prodej: -nové vozy Škoda, všechny typy -možnost protiúčtu - VW užitkové - servis + prodej Čerpací stanice. Mycí linka.

Síť čerpacích stanic Slovnaft. Provoz čerpací stanice. Provoz mycího centra, myčka, mycí linka.

Společnost LUGO plus s.r.o. provozuje čerpací stanice.

Přestavby: -vozidla na LPG. Drobné opravy: -výměna oleje, svíčky, brzdové destičky -montáž couvací senzory. Prodej: -oleje -svíčky -filtry -žárovky -autokosmetika -autodoplňky -střešní nosiče -nosiče lyží, kol. Půjčovna: -autoboxy. Čerpací stanice LPG, -U Vodojemu 1580. Otevírací doba ...

Provozování čerpací stanice. Zajištění kompletních projektů realizace vodovodů. Správa a údržba vodovodů. Zemní a stavební práce: - stavba vodovodů a kanalizace - rekultivační a sanační práce - odbahňování - krajinné úpravy - rekonstrukce a opravy budov.

Společnost FLÖSSNER CZ s.r.o. provozuje čerpací stanice.

Active diesel s.r.o. provozuje čerpací stanici na motorovou naftu.

Silniční, nákladní a osobní doprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava -celní služby (Intrastat, JSD, T1, ručení, sklady) -vnitrostátní a mezinárodní spedice (vytěžování vozidel, zaměstnávání vozidel) -prodeje nafty, benzinu, náhradních dílů, olejů, nemrznoucích směsí ...

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Autorizovaný, značkový prodej osobní a dodávková vozidla, vozidlo, automobily PEUGEOT. Nové i ojeté vozy. Předváděcí jízdy. Leasing, pojištění. Servis a opravy vozidel Peugeot. Prodej náhradní díly, ND, příslušenství. Karosárna a lakovna, karosářské a lakýrnické práce. Výkup automobilů na protiúčet. Pneuservis-prodej, oprava ...

Leoš Pospíchal provozuje ubytování v penzionu s 5i pokoji. Kromě ubytovacích služeb provozuje: - čerpací stanici LEO - hasičskou výzbrojnu - bufet

Hlavní činnosti: -řeznictví - uzenářství -prodej olejů a PHM -stavební činnost -prodej strojů -servis a pneuservis -pekárna -hotely a prodejny.