I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Velký výběr záclonových a dekoráčních látek. Garnýže různych materiálů a tvarů. Návrhy, zaměření, montáže, odborné šití na zakázku.

Výroba: -vazby ze suchých květin a dekorace z přírodních materiálů včetně aranžování. Internetový prodej: -parfémy a kosmetika společnosti FM Group Czech.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

V obchodech Kapradina a v e-shopu najdete dárky, dárkové předměty, dekorace a bytové doplňky. On-line prodej dárkového a luxusního zboží jako jsou andělé, víly, svíčky, svícny, zrcadla, vázy, květiny, nici, koně, bižuterie, šperkovnice, panenky, flakóny, kočky a jiné dárky. Značky: Yankee candle, Bearington, Willow Tree, Bridgewater, Leonardo

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -bytové doplňky a vybavení -kuchyňské potřeby -kompletní sortiment TESCOMA.

Prodej: -masivní nábytek postele-17 typů, skříně, psací stoly, regály atd. -bytové doplňky -dřevěné hračky. Výroba a prodej: -dveře-20 typů, zárubně -pergoly -balkonová prkna, plotovky -palubky -nábytek -psací stoly. Výroba a rekonstrukce: -kuchyňské linky. Zakázková dřevovýroba. Prodej: -omyvatelné obkladové ...

Umělecké kovářství, výroba: - svícny - poličky - krbové nářadí - koše na dřevo - ploty, vrata, vrátka - zábradlí - historické zbraně

Internetový prodej malých spotřebičů, kosmetiky, nábytku, bytových doplňků a hobby potřeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dárkové a dekorační předměty - bytové doplňky - hedvábné kytky SIA.

Provence květinářství Beroun Vám nabízí vždy čerstvé řezané květiny, kytice pro každou příležitost, svatební floristiku, sezónní a smuteční květiny, hrnkové rostliny, stylové bytové dekorace, dárky a příjemnou atmosféru francouzské Provence.

Zaměření, dodávka, montáž a opravy: - Horizontální žaluzie interiérové a venkovní speciální do plastových oken speciální do střešních oken žaluzie do šikmých oken - Vertikální žaluzie (látkové) do šikmých oken vertikální a horizontální oblouky - shrnovací dveře - látkové rolety - venkovní rolety - sítě proti hmyzu - markýzy - ...

Zakázková výroba a prodej stavěné dekorační keramiky. V eShopu a na objednávku je dostupná keramika pro interiéry a vnější použití, eukanistické obrázky, předměty zdobené decoupage technikami, korálkové výrobky, sušené květinové dekorace a další dárky dle Vašich přání.

Kovářství. Práce: -kovářské -výroba bytových doplňků.

Ruční zakázková výroba: - dekorační a reklamní svíčky.

Textilní výroba: -pracovní oděvy -bytové doplňky -zakázkové krejčovství -dárkové předměty(froté ručníky, ozdobné polštářky do auta) -strojní vyšívání -zakázkové programování vyšívacích vzorů Vzorková prodejna-maloobchod.

- potahové a dekorační látky - tapety - kůže a koženky - okenní dekorace - bytové doplňky

Maloobchod, prodej: -nábytek a bytové doplňky

Truhlářství, truhlářské práce: Zakázková výroba: -nábytek, dveře, schodiště a bytové doplňky

Výroba, montáž a návrhy: -nábytek -bytové doplňky -kuchyňské linky.