Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Nabízíme velkoobchodní prodej a distribuci bazénové chemie dávkovačů, dále prodáváme a pronajímáme automaty pro děti. Prodej: - bazénová chemie - sušáky do bazénů - dětské prodejní automaty.

Vývoj, výroba: -elektronika pro oblast zábavního a loterijního průmyslu.

Prodej: -prodej nápojových a občerstvovacích automatů -prodej směsí -prodej náhradních dílů -kompletní servis strojů SPENGLER, WURLITZER, SIELAFF

Prodej výherních hracích automatů. Možnost zkušebního provozu VHP.

Dobré kávy.cz - nabízejí vybrané druhy značkové kávy, čaje, kávovary a jejich servis, výdejníky vody, vybavení pro HoReCa, ESPRESSO BAR CATERING

Prodej - suroviny pro automaty Prodej a pronájem - prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje, pro balené suroviny bagety, cukrovinky a hotová jídla

Prodej, půjčovna, servis: - nápojové automaty - svačinové automaty - platební systémy.

Výhradní dovozce firmy N&W GLOBAL VENDING pro ČR nabízí: - nápojové a prodejní automaty značek NECTA VENDING SOLUTIONS WITTENBORG - automaty na teplé a studené nápoje - prodejní automaty na potraviny, balené nápoje, mražené výrobky a cukrovinky Výhradní dovozce pro ČR: - instantní suroviny do nápojových automatů se značkou ...

Služby, prodej: -barelová voda, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hodin: -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Dodávky, prodej: - výherní hrací přístroje. - VLT systémy - rulety.

Provoz maloobchodní sítě prodejen s tabákovými výrobky a tiskem. Provoz, instalace: -automaty na cigarety. -cigaretové automaty.

Kasino. Hry: -ruleta -Black Jack -poker. Výherní a hrací automaty.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

dovozcem výherních automatů na český trh, je podstatnou součástí naší činnosti rovněž prodej výherních automatů a jejich servis.

Prodej, instalace, servis: -lednice -nápojové automaty -speciální automaty -kávovary pro gastronomii.

Prodej, pronájem, leasing, provozování, záruční a pozáruční servis, autorizovaný servis: -kávovary SIEMENS a BOSCH -nové, repasované kávovary -nápojové automaty na kávu -espresso kávovary -prodejní automaty -výdejníky vody.

Kompletní nápojový servis: -aquamaty -kávovary -káva -sirupy - instanty.

Prodej a servis: -prodejní automaty-lahvové, nápojové, cigaretové, cukrovinkové, hygienické. -výdejní automaty - toolboxy -třidičky a počítačky mincí. Zastoupení firmy NESTLÉ: -distribuce instantních ingrediencí. Kovovýroba: -pískování-povrchová úprava nerez materiálů -tváření a střihání -svařování i nerez.

Pronájem, umístění, provozování: - výherní hrací automaty: - videol loterijní terminály - elektro mechanické rulety - kasínové automaty.

Provoz: - loterijní průmysl. Pronájem, servis: - hrací přístroje - videoloterijní terminály.

Pronájem cigaretových automatů.

Půjčovna, pronájem: - výherní automaty - šipky - stolní fotbal

Prodej, pronájem: -nápojové a prodejní automaty -zařízení na přípravu pitné vody.