HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Provádíme dodávku a montáže zabezpečovacích a kamerových systémů, systémů proti odposlechu, skrytých kamer a jiné bezpečnostní techniky. Zabezpečení prostor proti odposlechu a úniku informací: - protiodposlechové prohlídky (komplexní prohlídky prostor) - montáž generátorů šumu na ochranu proti odposlechům z vnějších i vnitřních ...

Služby: - správa IT - audity informačních technologií - IT služby - montáž kamerových systémů.

Montáž, oprava, servis: - televizní antény - datové sítě - fotovoltaické systémy - zabezpečovací zařízení. Slaboproudé rozvody.

Velkoobchod: - zabezpečovací technika - LED osvětlení

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - televizní antény, rozvody - zabezpečovací systémy - fotovoltaické elektrárny.

Dodávka, instalace, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace - evakuační rozhlas - multimediální systémy - strukturovaná kabeláž.

Dodávka: - biometrické technologie - docházkové, přístupové terminály. Výhradní distributor společnosti SUPREMA INC.

Montáž - zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - rekuperace - podlahové vytápění - kamerové, zabezpečovací systémy.

Činnost - prodej hardware, software - návrhy a realizace datových sítí - správa a monitoring počítačových sítí - montáž, servis a prodej kamerových a zabezpečovacích systémů - webhosting. Další provozovny - Lannova 2061/8, Praha 1 - Budapešťská 1491/5, Praha 10 - Zámecká 32/2, Bílina.

Stavební činnost: - základové desky - zemní a výkopové práce, kanalizace - hrubé stavby - tesařské a truhlářské práce - elektroinstalace - pokládka podlah a dlažeb - obklady koupelen Výroba: - zabezpečovací technika

Instalace, montáž, oprava, servis: - anténní systémy STA, domovní telefony a kamerové systémy pro bytové domy, kanceláře i rodinné domy - datové sítě

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž elektronická zabezpečovací zařízení

Prodej, montáž - kamerové a zabezpečovací systémy - antény a satelitní technika.

Prodej zabezpečovací techniky pro: - peněžní ústavy - obchody - galerie - rodinné domy.

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Bull s.r.o. se na českém trhu orientuje na nabídku ucelených informačních systémů, komplexních platebních a pokladních systémů. Karty: - plastové - platební - identifikační.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Montáž, revize, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - televizní a satelitní rozvody

Vývoj, výroba, dodávka: - zabezpečení objektů - bezpečnostní, řídící systémy.

Internetový obchod, e-shop: - GSM alarmy - GSM GPS lokátory.

Prodej, e-shop, instalace, servis - kamerové systémy - zabezpečovací, přístupové a docházkové systémy.

Zabezpečovací systémy a požární signalizace.

Činnost - elektromontáže, elektromontážní práce - elektro revize - montáž abezpečovcí a sledovací techniky - montáž hromosvodů.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.