Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Jiří Sutter se zaměřuje na servis a opravy mobilních zařízení značky Apple.

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

Antonín Pavlica provozuje bazar a zaměřuje se na servis počítačů, notebooků a mobilů.

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.

Kamil Štěpánek se specializuje na servis notebooků, tabletů, mobilních zařízení, displejů a mikrofonů.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Tomáš Baják se zabývá: - webdesign - prodejem elektroniky - servisem počítačů, mobilních telefonů a dalších zařízení - routery apod. - fotografováním přírody, svateb, akcí, firemních teambuildingů

Internetový obchod luxusních doplňků pro Apple výrobky iPhone, iPad, MacBook. - přívěsky na mobily - luxusníí obaly - kryty a pouzdra - sluchátka iPhone Swarovski - nálepky - nabíječky

E-shop: - grily - měřící přístroje - váhy - chůvičky - mobilní telefony - kamerové systémy - počítače - hodinky - svítilny

Velkoobchod, dodávky, inženýrink, zprostředkování projektů a montáže. Distributor s přidanou hodnotou v oblasti datových a telekomunikačních sítí. V sortimentu najdete vše potřebné pro vaše sítě - od zásuvek a kabelů přes aktivní prvky po systémy pro management sítě. Nabídka pokrývá potřeby všech typů zákazníků - od domácích uživatelů přes podniky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače -kancelářská technika a kancelářské potřeby -mobilní telefony -audio-video technika -datové a vizuální nosiče. Služby: -záruční a pozáruční servis -návrh, tvorba www* stránek -správa a údržba databází -realizace počítačových sítí -poradenská činnost.

AGORA DMT, a.s. prodává -mobilní telefony a příslušenství -tablety a MIDy Navigace -digitální foto -studiová fototechnika -sportovní optika -paměťové karty -uSB disky -stolní telefony -PC doplňky aj.

DATIX s.r.o. zprostředkovává prodej: - mobilní telefony, tablety - navigace, kamery - baterie, náhradní díly pro mobily - bluetooth a originální příslušenství - pouzdra - paměťové karty aj.

BeVIVID Store s.r.o. provozuje e-shop lemory s designovými kryty na iPhone, peněženkami a řemínky na hodinky.

FixMyPhone s.r.o. se specializuje na servis a prodej mobilních zařízení různých značek a typů.

Internetový obchod s dětským zbožím, autokosmetikou, vybavením pro dům a zahradu, elektronikou, telefony, modemy, notebooky a tablety.

Prodej, e-shop: - mobilní telefony - obaly, pouzdra, kryty - sluchátka

Prodej, i na splátky, opravy a servis: -elektronika -video, TV -elektrické spotřebiče pro domácnost -šicí stroje BROTHER -výpočetní technika -LEO computer, HAMA Značky: -PANASONIC, FINLUX, SONY, GRUNDIG, CANON, PHILIPS, THOMSON, JVC, BLAUPUNKT, PIONEER, SAMSUNG, SIEMENS, AIWA, HYUNDAY, ALCATEL, KYOCERA, NOKIA, AQ, ...

iCouba s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy mobilních zařízení značky iPhone a jiných Apple produktů.

Prodej zboží přímo i po internetu, internetový prodej, internetový obchod, e-shop: -auto-moto -akumulátory, nabíječe, autoHiFi, dětské sedačky, automobilové doplňky -exteriérové vybavení auta, exteriérová výbava auta -interiérové vybavení auta, interiérová výbava auta -autokosmetika -oleje a kapaliny -tuning -letní a zimní ...

E-shop a kamenná prodejna. Prodáváme výrobky značky Apple - iPhone, iPad, macbooks, sluchátka, chytré hodinky a další příslušenství. Provádíme servis těchto zařízení a prodej náhradních dílů. po dobu opravy iPhone Vám zapůjčíme náhradní iPhone zdarma.

Prodej: -hardware -počítače, notebooky, příslušenství -poskytovatel připojení k internetu -ozvučení a osvětlení akcí -pronájem ozvučovací a osvětlovací techniky.