Vydejte se za kulturou a navštivte česká muzea, galerie a výstavní síně. Čekají na vás stále expozice, speciální výstavy nebo tematicky zaměřené expozice. Výstavy automobilů, muzeum vědy a techniky nebo třeba výstava obrazů – záleží na vašem vkusu.

Zámecká kavárnička. Služby: -kavárna. Expozice historických motocyklů.

Galerie Kotelna pořádá výstavy a vernisáže moderního umění. Podporuje také mladé a začínající umělce.

Velkoobchod - látky pro patchwork - zastoupení prodeje pro holandskou firmu RJR THIMBLEBERRIES Školení a předvádění - látky pro patchwork - umělecké potřeby

Galerie: -stálá výstava ilustrátorky, malířky a spisovatelky Vítězslavy Klimtové. Otevřeno: -květen, červen út-ne 14-17 -červenec, srpen út-ne 10-17.

Muzeum Jawa: - historické motocykly.

V městském paláci Templ se nachází: - výstavní síň - stálá historická a archeologická muzejní expozice.

Skanzen Řepora. Skanzen se představuje V krásné chráněné přírodní lokalitě mezi pražskými Stodůlkami a Řeporyjemi se nachází historický skanzen Řepora. Vesnice vznikla jako replika osady ze 14. století a stále se rozrůstá. Celý projekt je unikátní tím, že je vybudován pomocí dobových stavebních technologií s použitím výhradně přírodních ...

Prodej - obrázky malované na dřevě

Prodej rustikálního a ratanového nábytku, bytového textilu, originál obrazů, reprodukcí, keramiky, porcelánu, historického skla, dekorace, uměleckých kalendářů, zbraně, kované svícny, stolky, police a mnoho dalších věcí, vinotéka, dárky pro radost, pro muže, ženy, rybáře, myslivce, cyklisty atd.

Muzeum: -unikátní soukromá sbírka historických motocyklů a bicyklů.

V prostorách Pražské brány naleznete také útulnou kavárnu s rozmanitou nabídkou občerstvení, dětským koutkem a ojedinělou raritou – pojízdným servírovacím tácem. Galerie Ve Věži láká na kvalitní výstavní program současného umění a oslovujeme především mladé umělce. Dále nabízíme dětský koutek a krásný výhled do kraje.

Památník Josefa Suka: -spravuje Národní muzeum

Provozujeme expozici zaměřenou na dětství a mládí Antonína Dvořáka.

Muzeum Vystavování expozic popisujících historii Kolínska.