Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Truhlářské práce. EUROOKNA: -materiál -třívrstvé lepené hranoly bez podélného napojení A1, nebo napojované B1 -smrkové, borové, dubové, meranti -izolační dvojsklo FLOAT 4-16-4 s koeficientem kW 1, 1-2, 8 -mřížky ve skle, mřížky nalepovací, mřížky odklápěcí -celoobvodové kování Sigenia otevíravé a sklopné s ...

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Činnost: -truhlářská -dřevěná okna -vchodové dveře -balkony -vnitřní masivní dveře -tesařské práce -stavba krovů.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.