Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Ubytování: - apartmán Služby: - rámování a paspartování obrazů - malování obrazů na zakázku

Umělecké soustružení dřeva.- Zakázková výroba - soustružené výrobky ze dřeva. Kurzy soustružení dřeva a zážitkové soustružení.

Výroba šperků a umělecké předměty z drátu.

Pavel Havelka se zaměřuje na výrobu hutního, dekorativního a užitkového skla, broušených plastik a skleněných doplňků.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Fotografické služby

Zdeněk Baláš provozuje restauraci a rozvoz jídel.

Kovovýroba, výroba, prodej: - vzorková prodejna-kovářské polotovary - kovářské práce - výrobky uměleckého kovářství - ploty, brány - mříže, - zábradlí, - krbové doplňky, - přístřešky - věšáky, svícny. Řemeslnické práce: - kovářské práce - zámečnické práce.

Umělecký fotograf, scénografie..... Výtvarník filmových a divadelních rekvizit. Tvůrce ateliérové a filmové kompozice.

Výroba dřevěných soch - řezba motorovou pilou - dřevěné sochy na objednávku.

Jsem moderátor a imitátor který Vám odmoderuje společenské akce, maturitní plesy, zábavy, talk-show i městské oslavy. Dále jsem herec, muzikant a režisér. Hraji pravidelně na jevišti plzeňského Divadla Pluto, kde jsem v současnosti zároveň umělecký šéf.

Umělecké kovářství, výroba. -krbové nářadí -brány a branky -okenní mříže -svícny -kovaný nábytek -kliky -vývěsní štítky, nápisy -ploty -zábradlí.

Umělecké kovářství - kovárna. Výroba, prodej, eshop umělecko řemeslné zpracování kovů: -kovové, železné: -kovové sochy -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, branky -interiérové doplňky -plastiky -restaurátorské práce.

Výroba: - dřevěné sochy - originální zahradní nábytek

Výroba: -kované květináče

Výtvarný ateliér, služby: - šperky z polodrahokamů - osobní obrazy - čakrové svíce - poradenství v oblasti rozvoje osobnosti.

Výroba: - paličkované obrázky Kurzy anglického jazyka