Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Personální agentura AWA Europe SE nabízí zprostředkování zaměstnání pro ty, kteří hledají nové pracovní uplatnění. Působíme na trhu práce řadu let a evidujeme nabídky volných pracovních míst. Mezi služby, které poskytujeme patří vyhledání nových zaměstnanců u žádaných profesí, dále jsme schopni zajistit zapůjčení personálu tzv. personální leasing ...

Personální agentura. Služby: -pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí -poradenská činnost v oblasti společenských věd a rozvoje osobnosti -výuka jazyků -vzdělávací programy

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky pro nezaměstnané. - práce v oboru galvanizérství, kovářství, nástrojářství, obráběčství, slévárenství, smaltování, zámečnictví.

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Agentura práce, personalistika: - outsoursing personálních procesů - kontrola, revize provozních a logistických procesů.

Personální agentura: - práce v hotelu, restauraci, potravinářství.

Agentura práce - pracovní agentura - nabídky pro uchazeče o zaměstnání.

Služby: - personální agentura - personální poradenství

Služby - brigády, nabídka volných pracovních míst. Provozovny: - adresa: Myslíkova 31, 110 00 Praha 1 - adresa: Příkop 27 / 2a, 602 00 Brno, tel.: 774 722 823, 778 057 474 mail: brno@abzakovo.eu - adresa: Veverkova 1343/1, 500 02 Hradec Králové, tel.: 775 222 475, mail: hradec@abzakovo.eu.

Činnost: - personální agentura

Při hledání nových zaměstnanců se neváhejte obrátit na firmu ZETKA - MB s.r.o. Naše společnost má dlouholetou tradici v oblasti agenturního zaměstnávání a personálních služeb. Poskytujeme komplexní služby v oblasti lidských zdrojů. Do naší široké nabídky patří vyhledávání a nábor zaměstnanců, agenturní zaměstnávání či outsorcing. Jsme držiteli ...