Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady z jazyků: - arménština - nizozemština - japonština - němčina - ruština - ukrajinština - běloruština. Přeložím manuály, smlouvy, webové stránky, letáky, reklamy, dopisy a korespondenci firem. Provádím korektury ruských textů.

Jazykové kurzy - výuka italského jazyka - překlady.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba, rozmnožování, ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Zajišťujeme zahraniční kongresy a sympózia, realizujeme semináře na území ČR i ve střední Evropě. Umíme zajistit dle individuálních požadavků jakoukoliv akci na míru.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání ...

Služby: -překlady -tlumočení -výuka jazyků

Farmaceutická společnost - klinické monitorování - vědecko-lékařské překladatelské služby - farmakovigilance.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Překlady a tlumočení - konsekutivní, simultánní tlumočení - tlumočení po telefonu a doprovod po cele ČR - překlady dokumentů a textů.

Činnost: - tvorba obsahu pro sociální sítě, blogy i tradiční média

Překlady a tlumočení všech jazyků a oborů. Expresní překlady. Grafické zpracování.

Jmenuji se Libor Nenutil a jsem tlumočník a překladatel s jazykovou kombinací čeština, francouzština, angličtina. Své jazykové dovednosti spojuji s dvouletou zkušeností v marketingu. Pomáhám firmám, organizacím i jednotlivcům najít společnou řeč se zahraničními partnery. Mí klienti oceňují kvalitu a osobní přístup. Proto se na mě obracejí.

Korektury českých textů, jazykové korektury, stylistické úpravy, formální úpravy dokumentů. Kontrola úplnosti překladů z angličtiny, francouzštiny a ruštiny. Oblíbená témata a obory: filosofie, psychologie, literatura a poezie, film a divadlo, výtvarné umění, reklama, ochrana životního prostředí, ekonomika i politika.

Překlady - z češtiny do slovenštiny - ze slovenštiny do češtiny.

Soukromá výuka angličtiny v Praze a okolí, tlumočení angličtiny, poradenství s vazbou na angličtinu.

Překladatelská kancelář Context: - soudní tlumočení - jazykové korektury.

Překlady a tlumočení z češtiny, němčiny a angličtiny.