Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Služby: -potápění -kapitánské kurzy -sportovní přeplavby -průkaz radiotelefonistky -kurzy angličtiny -teambuilding na lodi -dovolená na lodi -rekreační plavby. Pronájem: -plachetnice, katamaran, motorová loď, říční loď.

Organizování sportovních kempů a kroužků pro děti mládež v Hlinsku a Brně. Tréninky parkuru a gymnastiky.

Nabízíme vám ubytování v elegantních apartmánech na statku v Opalicích. Naše zrekonstruované selské stavení s krytým vyhřívaným bazénem se nachází v obci Kamenný Újezd v Jižních Čechách. Pokud chcete strávit letní rodinnou dovolenou na venkově, jistě vám máme co nabídnout. Mimo vyhřívaného krytého bazénu a dětského hřiště na krásném selském dvoře, ...

Služby: - prodej servis a expedice vozů BUREKO 6x6 v ČR - organizace firemních akcí, teambuilding a akce v terénu, buď ve středověkém stylu nebo v duchu adrenalinu s legendárními vozy HUMMER.

Pořádání - cyklomaratony horských kol AIMTEC OPEN RACE, DB SCHENKER RACE

Cvičení: - gymnastické cvičení pro děti různého věku - různé formy cvičení zaměřené zejména pro ženy.

Rekreační areál Pod Šaumburkem se nachází v krásném přírodě Hostýnských vrchů a je vhodný jak pro rodinnou dovolenou s dětmi tak i školní výlety, firemní akce či sportovní pobyty. Disponujeme ubytovací kapacitu pro 70 osob s možností dalších přistýlek v chatě takzvaného švýcarského typu. Vybrat si můžete dvoulůžkový, třílůžkový nebo čtyřlůžkový ...

Služby: - organizace sportovních soutěží a turnajů, včetně jejich marketingového zabezpečení.

Firma realizuje známé únikové hry v Brně, které můžete využít jako příležitost pro stmelení firemního a školního kolektivu, rozlučky či příjemně strávený čas s rodinou. Vyzkoušejte únikovky Precrime, Kukaččí hnízdo, Dědictví a Labyrint. K dispozici jsou také dárkové poukazy k zakoupení.

Zážitkové skupinové lety Olomouckým krajem se startem z letiště v Olomouci nebo Přerově Možnost prohlídky celé Moravy nebo historické skvosty Olomoucka

Služby, kurzy: - kiteboarding a snowkiting - teambuildingové akce

Činnost: - klub, oddíl Aikidó - pořádání letních táborů.

Činnost: - pořádání dětského tábora v přírodním parku Česká Kanada

Rekreační středisko Naděje: - hlavní budova - zděné a dřevěné chaty - jídelna - vhodné pro školy v přírodě, školní výlety, soustředění, tábory, firemní akce, rodinné rekreace

Činnost: - kurzy jógy - pořádání koncertů relaxační a meditační hudby.

Pořadatel cyklistických závodů - Bikerally. Je to specifické odvětví sjezdu horských kol. Trať závodů vede lesem, po louce, někdy po asfaltu.

Pořádání, realizace: - letní tábory - zájmové kroužky - workshopy

Golfový areál: - golfové hřiště - restaurace.

E-strike aréna. Prostředí simuluje velké skladiště plné záludných překážek. Adrenalinová hra podobná laser game, paintballu.

Naše společnost LUKAFARM s.r.o. sídlící ve Středočeském kraji se již více než 20 let zabývá prodejem jezdeckých a dalších potřeb pro farmáře a chovatele hospodářských zvířat, např. el.ohradníky a další. Dále nabízíme také krmiva pro psy, kočky a drobná zvířata. Rádi Vás přivítáme v naší prodejně, kterou najdete ve městě Neveklov na náměstí Jana ...