Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Zajištění správy tělovýchovných a sportovních zařízení, která jsou majetkem města nebo která si organizace se souhlasem zřizovatele pronajala.

Společnost Roman Kroha - RIKRO provozuje čerpací stanici, která je tvořena třemi nadzemními nádržemi NDN-16 se samoobslužnými výdejními stojany BENČ a je vybavena platebním terminálem pro veřejnost. Pro smluvní zákazníky nabízíme možnost tankování pomocí čipu s týdenní fakturací. Dále se zabýváme prodejem repasovaných dvouplášťových nadzemních ...

Prodej, e-shop -sportovní potřeby -specializace na fotbal, florbal -oděvy zn. PUMA, UMBRO, NIKE, ADIDAS.

E-shop, internetový obchod - vše pro dům, byt a zahradu - bazény - zahradní nábytek - skleníky - bytové dekorace - elektronika - domácí spotřebiče - hračky - sportovní vybavení.

Služby: - provoz vodáckého tábořiště - půjčovna lodí, raftů a vodáckého vybavení

Prodej, e-shop -kulečníky, šipky -stolní fotbal, hokej -petanque, kroket -šachy, společenské hry -poháry, medaile, diplomy. Golf centrum: -prodej, servis, poradenství.

Paintball. Půjčovna: - lodě - vodácké potřeby - čtyřkolky

Instruktor paraglidingu. Prodej - paraglidingové vybavení včetně příslušenství.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže - vybavení na fotbal, hokej, tenis

Maloobchod, prodej, e-shop: -jízdní kola a příslušenství -sportovní vybavení

Kovovýroba. Výroba: - posilovací stroje - sportovní vybavení

Instruktor potápění. Půjčovna výstroje.

Lyžařské středisko - technické zasněžování - restaurace - ubytování přímo u vleku. Lyžařská škola.

Služby: -potápěčský výcvik Maloobchod, prodej: -potápečská výstroj a potřeby

E-shop: - bio krby - nábytek - foto - sportovní zboží

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop -golfové vybavení -golfové vozíky.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní potřeby -golfové vybavení.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské a pánské oblečení -batohy -sportovní oblečení -lyže

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Prodej sportovních potřeb: -velký výběr míčů, sítí -stany, spací pytle -posilovací zařízení -box*, judo, karate -hokej, stolní tenis, floorball, streetball, šipky, kulečník, billiard, francouzské koule, petánky, snowboard, kroket. Služby: -opravy šitých míčů -revize a opravy tělocvičného nářadí. -potažení ...